صحبتی با
#نامزدهای_انتخابات مجلس شورای اسلامی
نقل است که در زمان خلافت خلیفه دوم دو زن بر سر کودکی نزاع میکردند و هر کدام او را فرزند خود میخواند. نزاع را نزد خلیفه بردند اما او نتوانست مشکلشان را حل کند؛ از این رو دست به دامان امیرالمومنین (ع) گردیدند. امیرالمومنین (ع) ابتداء آن دو زن را فراخوانده آنان را موعظه و نصیحت فرمود ولیکن سودی نبخشید و ایشان همچنان به مشاجره خود ادامه میدادند. امام علی (ع) برای حل مشکل، دستور داد تا ارّه ای بیاورند. آن دو زن پرسیدند: یا علی! میخواهی با این اره چکار کنی؟ امام (ع) فرمود: میخواهم فرزند را دو نصف کنم تا برای هر کدامتان یک نصف نصیب شود! از شنیدن این سخن یکی از آن دو ساکت ماند، ولی دیگری فریاد برآورد: تو را بخدا یا اباالحسن! اگر حکم کودک این است که باید دو نیم شود من از حق خودم صرفنظر کردم و راضی نمیشوم عزیزم کشته شود. آنگاه امیرالمومنین علیه السلام فرمود: الله اکبر! این کودک پسر توست و اگر پسر آن دیگری می بود او نیز به حالش رحم میکرد و بدین عمل راضی نمیشد، در این موقع آن زن هم اقرار به حق نموده و به کذب ادعای خود اعتراف کرد.
این ماجرا میتواند تمثیلی از وضعیت کنونی کشور باشد. تعداد زیادی از افراد، تکلیف خود فرض کرده و وارد عرصه انتخابات شدهاند. همه آنها نیز خود را شایستهترین فرض میکنند. لازم است تا در خلوت خود به این سوال پاسخ دهند که حضور شما بر مسند نمایندگی میتواند کمک بیشتری به انقلاب و پیشرفت آن نماید یا عقبگر و آسیب وارده به انقلاب با حضور مجدد نمایندگان غربگرا و طیف وابسته به دولت آقای روحانی بیشتر است. اگر انصاف به خرج دهیم باید اعتراف کنیم که اولویت اول میبایست حذف جریان واداده و فاسد کنونی از مجلس باشد؛ چرا که خطر حضور مجدد این افراد در قوه مقننه و مجریه به مراتب بیشتر از فایده حضور تک تک شماست. چالشی که از حضور مجدد این افراد در قوه مقننه به نظام وارد خواهد آمد، بسیار بیشتر از اثر مفید شما در مسند نمایندگی مجلس است.
امروز زمان دعواهای جناحی و سهمخواهیهای حزبی از لیستها نیست. میبایست همه با هم بر حذف جریان موجود متحد شوید. تلاش برای وحدت و گذشت و ایثار در این خصوص، حکم همان مادری را دارد که به واسطه علاقه حقیقی به فرزند خود، حاضر است از سهم و ادعای خود گذشت کند تا به فرزند و پاره تن خود آسیب و گزندی وارد نشود. امروز زمان انتخاب نماینده تراز انقلابی نیست؛ بلکه موقف حذف نمایندگان ناتراز است. ابتدا باید از این موضوع مطمئن شد. میبایست تلاشها برای تحقق این هدف سامان یابد. اگر ادعای انقلابی بودن دارید، اگر نظام و انقلاب حکم پاره تن شما را دارد و تا حدی برای شما مهم است که (طبق ادعاهایتان) حاضرید برای آن از جانتان نیز بگذرید، چرا حاضر نیستید از ی صندلی دریغ کنید تا با وحدت حاصله، از عدم حضور مجدد این طیف در قوه مقننه اطمینان حاصل شود؟ این خود اولین آزمون شماست که آیا صداقت در ادعای خود دارید یا خیر؟
"محمد مفید"
🌺🇮🇷
@Mobin_rfm