برخی کانال هایی که با تعصب عجیبی از آقای جلیلی قدیسه ساخته و مردم رو نسبت به طرف مقابل جری و عصبانی می کردند طبق یک اقدام غیراخلاقی و غیرمتعارف تیتیر کردند که اگر آقای جلیلی انصراف بده مسلمان نیست .
الان متوجه شدید این ها اصلا آقای جلیلی رو باور ندارن اعتقادی به ایشون ندارن ،دلسوز ایشون نیستند فقط باید آقای جلیلی بالا می رفت تا خدایی نکرده قالیباف بالا نیاد؟! این چه حقد و کینه ای منافق از قالیباف داره ؟ چرا این همه ترس و واهمه داره از قالیباف ؟!
آقای جلیلی انصراف بده اینا ازش خائن و کافر می سازن ، انصراف نده اطراف اون حلقه می زنند و چه خواسته هایی از او خواهند داشت
یکی از کانال ها چند روز پیش استارت اون زده و میگه آقای جلیلی در جواب سوال در مورد گشت ارشاد گفته حجاب یک مسئله فرهنگی است نه امنیتی این به نظر شما درسته ؟!
شماها آقای جلیلی اینجوری به اوج بردید و قدیسه کردید که اینجوری وحشیانه و ناجوانمردانه به زمین بکوبونید ، خدا شر شما خائنین و معاندین و مغرضین به خودتون برگردونه ان شاءالله
#جلیلی
#قالیباف
#انتخابات
انتخابات 1403