بازتاب خبری متفاوت از ریزش دو برج در ایران و آمریکا!
🔹بیش از دو هفته از فاجعه ریزش یک برج ۱۲ طبقه در شهر میامی، واقع در فلوریدای آمریکا میگذرد و تنها 54 جسد از زیر آوار بیرون کشیده شده و سرنوشت 86 نفر از ساکنان آن همچنان نامعلوم است و امیدها دیگر برای زنده ماندن افرادی که در زیر آوار باقی ماندهاند، از بین رفته است.
🔸هرچند علت ریزش، قدمت و کهولت سن برج عنوان میشود، اما بازتاب رسانهای این خبر در رسانههای غربی را میتوان با حادثه دیماه سال ۹۵ که در تهران روی داد، مقایسه کرد؛ در این حادثه ساختمان پلاسکو دچار حریق شد و فروریخت که در ادامه آن با انبوهی از خبرها و تحلیلهای کذب رسانههای بیگانه همراه شد و تا ماهها بعد نیز این بوقهای آمریکایی به موضوع پلاسکو میپرداختند و تلاش داشتند اذهان عمومی در ایران را به سمت ناکارآمدی نظام و ایجاد اعتراضات خیابانی سوق دهند.
🔹حادثه ای که علت تخریب آن وقوع آتش سوزی و سرایت آن به بخش های دیگر ساختمان بدلیل وجود مواد اولیه البسه بود و اکثر کشته های آن، شهدای خدوم آتش نشانی بودند و آن عده ای از مردم نیز که جان خود را از دست دادند، به تذکرات تیم های آتش نشانی توجه نکرده بودند.
🔸اما از برج فلوریدا، بعد از گذشت بیش از دو هفته چه نوع بازتاب خبری به بیرون درز پیدا کرده است؟
چرا این برج تخریب شد؟
چه کسی مسئول این فاجعه است؟!
آمار واقعی کشته شدگان چندنفر است؟؟
🔹به واقع ریزش برج در ایران باشد یا آمریکا، تفاوتی نمی کند، هر دو مورد ممکن است یک حادثه از قبل پیش بینی پذیر باشد یا نه، و رسانه وظیفه شفاف سازی در این حوزه را دارد.
نکته پایانی
👈بی شک سیاسی کردن این نوع حوادث با هدف ایجاد ناامیدی جامعه از نظام سیاسی و سرایت دادن چنین موضوعی به کل سیستم، با آن همه خط های خبری و تحلیلی کذایی در رسانه های ضدانقلاب وابسته به کشورهای غربی فقط شیطنت رسانه ای می تواند تعبیر شود.