🔶
فلسفه قیام و حرکت امام حسین علیهالسلام به سوی کوفه
🔶 حضرت قصد قیام داشتند، اما اینکه به کوفه برود و تشکیل حکومت دهد از ابتدا جزو برنامههای ایشان نبوده، در موقعیتی حضرت تصمیم گرفت بهطرف کوفه حرکت کنند که چند هزار نامه دعوت از کوفه به دست امام رسید.
🔹 امام حسین علیهالسلام در مسیر حرکت خود به سمت کوفه به رؤسای پنجگانه بصره نامه نوشت و از این شخصیتها یاری طلبید، حضرت قصد داشتند امربهمعروف و نهیازمنکر کنند تا در سایه جمعآوری یاران و نهضت، بتواند امت جدش را اصلاح کند.
⏫ حضرت در نامه به آنها نوشت: «إِنّی لَمْ أَخرُجْ أَشِراً و لا بَطِراً و لا مُفْسِداً و لا ظالِماً، إِنَّما خَرجْتُ لِطَلَبِ إلاصلاحِ فی أُمَّةِ جَدّی، أُریدُ أنْ آَمُرَ بالمَعروفِ و أنهی عَنِ المنکَرِ وَ اَسیرُ بِسیرَةِ جَدّی و أبی»؛ «من برای جاهطلبی و کامجویی و آشوبگری و ستمگری قیام نکردم، بلکه برای اصلاح در کار امت جدم قیام کردم میخواهم امربهمعروف و نهیازمنکر و به شیوه جد و پدرم حرکت کنم».
🔹 واقعه کربلا و توجه به آن دریچه بزرگی است بهسوی واکاوی انحرافاتی که بعد از وفات رسول اکرم، یعنی بین سال ۱۰ هجری تا ۶۱ هجری اتفاق افتاد؛ چه انحرافاتی که در جهان اسلام و چه بازگشتی به سُنَن جاهلی و فراموشی نسبت به دستاوردهای انقلاب فرهنگی نبوی اتفاق افتاد، عاشورا دریچه بزرگی به سمت برگشت به سنتهای رسول خدا است.
#امام_حسین
#در_زیر_خیمهاش_همه_یک_خانوادهایم
#حب_الحسین_یجمعنا
سلام_بر_حسین_علیه_السلام