✊✊ اعتراض حریدیها به بازیهای سیاسی درون حزب لیکود
🔹 در آستانه رأیگیری برای تعیین رئیس جدید کمیته امور خارجی و امنیت در کنست، رهبران احزاب ارتدکس افراطی (حریدی)، از جمله شاس و یهودیت تورات، با صدور بیانیهای اعلام کردند که هیچ دخالتی در تعیین نامزد ندارند و اخبار منتشرشده در اینباره را «ساختگی و داستانپردازی نتانیاهو» توصیف کردند.
🔹 دو چهره برجسته این احزاب تأکید کردند: «ما دیگر به این ترفندها باور نداریم. فقط قانون میخواهیم؛ نه اخراج، نه جایگزینی.»
🔹 آنان افزودند که شایعات درباره حمایت حریدیها از نامزد خاص برای ریاست کمیته، ساخت حزب لیکود و شخص بنیامین نتانیاهو است و از سوی خودشان مطرح نشده است.
🔹 این اظهارات در حالی بیان شده که برخی نامزدها مدعیاند با نمایندگان حریدی درباره قانون خدمت سربازی گفتوگو کردهاند، موضوعی که نشان میدهد همچنان تنش میان لیکود و شرکای ارتدکس آن بالا گرفته است.
⭕️
@NEKBATIMES