🔻افزایش بیش از۳۰۰ درصدی مشارکت خیرین مدرسه ساز در سال گذشته /اعتماد خیرین به دولت شهید جمهور
🔹 رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش
ظهر پنجشنبه در بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسهساز که در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، به ویژگی مردمی بودن شهید آیتالله رئیسی اشاره و اظهار کرد: شهید رئیسی «در مردم» و «با مردم» و «از مردم» بود.
🔹صحرایی با اشاره به اینکه شهید رئیسی حکمرانی ملت و امت مبتنی بر دیدگاه ولایت فقیه را بهدرستی پیادهسازی کرد، افزود: او نوع ویژهای از حکمرانی را بنا کرد که آن، حکمرانی بیحاشیه و خدمت بیمنت به ملت بود. او میدانست کسب عزت در مسیر خدمت به مردم محقق میشود.
🔹وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در دوره خدمت شهید رئیسی ۷۰ هزار کلاس درس، بهسازی و بازسازی و مقاومسازی شد، گفت: در دولت سیزدهم حدود ۷ هزار مدرسه در کشور ساخته شد که این یک نصاب بیسابقه است؛ از این رو باید اذعان کرد در ۳۳ ماه خدمت شهید رئیسی، ایران به کارگاه مدرسهسازی تبدیل شد.
🔹وی افزود: دانشگاه فرهنگیان، نرمافزار تربیتی جمهوری اسلامی ایران است و همچنین در دولت سیزدهم، به دانشگاه فرهنگیان بیشاز ۸۷ هزار ردیف استخدامی داده شد.
🔹صحرایی گفت: قوت هر کشور به اندازه قوت معلمان آن است و دانشگاه فرهنگیان است که معلم میسازد؛ از این رو توجه به دانشگاه فرهنگیان و تربیتمعلم بسیار مهم است.
@PadDolat