🇮🇷
📝 #جهاد_تبیین در محضر استاد
🍃🌹🍃
🔻حسن این نوع مواجهه با مسائل و مباحث با رویکرد جهاد تبیین را می توان اینگونه برشمرد.
1⃣ بیان نقاط قوت و دستاوردها با هدف امید آفرینی در مقابله با سیاست های خصمانه دشمنان مبنی بر سیاهنمایی و بی ارزش نشان دادن دستاوردها و القای یاس و ناامیدی.
🔸نکته: موضوعاتی که امروز به عنوان نقاط قوت و دستاوردها محسوب میشوند روزی به عنوان نقطه ضعف و چالش بودند و با کار و تلاش جهادی و برنامه ریزی تبدیل به نقاط قوت و فرصت شدند که در این زمینه نمونه های زیادی را می توان در بخشهایی چون صنایع دفاعی، زیرساخت ها، صنعت نفت و .... نام برد.
2⃣ بیان عیوب و ضعفها و علنی کردن آنها (قبل از آن که بد خواهان با نیات سوء و تخریب به آن بپردازند) و ارائه راهکار برای حل آنها و اینکه این عیوب و مشکلات قابل برطرف شدن هستند و مسائل لاینحلی نیستند در مقابل سیاست نظام سلطه که از کاه، کوه می سازد و تلاش دارد که به جامعه القا کند که این عیوب و مشکلات لاینحل هستند و نهایتاً از دل آنها القای ناکارآمدی نظام را به افکار عمومی جامعه تزریق کند.
3⃣ توجه دادن مسئولین و متولیان امر به این عیوب و ضعف ها و برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت، و بلندمدت برای برطرف کردن آنها
4⃣ توجه دادن افکار عمومی، رسانه ها و فعالین و مطالبه گران بخشهای مختلف به این عیوب و پیگیری آنها از مسئولین امر برای برطرف کردن آنها تا حصول نتیجه.
🔺همه این موارد سبب میشود که مخاطب یا شنونده ارتباط موثری را با گوینده یا تبیین گر برقرار ساخته و در ذهن او تبیین گر شخصیتی است که واقف است به معایب و مشکلاتی که عموم جامعه با آن دست به گریبان هستند و از جنس همین مردم هست.این رویکرد سبب میشود، در امر جهاد تبیین نه دچار تفریط و سیاه نمایی از وضع موجود شویم و نه افراط و مبالغه که هیچ گره و مشکلی نیست و اینکه این مشکلات با کار و تلاش جهادی و برنامه ریزی قابل حل هستند.
✍ حمید جعفری
🆔
http://eitaa.com/meyarpb
🆔
http://rubika.ir/meyar_pb