📚 روایت رسانه
KHAMENEI.IR از بازدید سه ساعتهی حضرت آیتالله خامنهای از سی و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (بخش سوم)
🔹️خب همین یعنی این اُفت کلی فروش مربوط به بخش حضوری است و فروش در دو بخش دیگر هم جریان دارد. یکی نمایشگاه مجازی که همزمان با نمایشگاه حضوری در حال برگزاری است. ناشر آنجا هم دارد کتابهایش را عرضه میکند با این تفاوت که برای شرکت در بخش حضوری، هزینهی دکور و نیروی انسانی و نقل و انتقال کتاب و امثالهم را میپردازد ولی این هزینهها در بخش مجازی حذف میشوند. دیگر آنکه از سال گذشته فضا برای حضور کتابفروشها و فروشگاهها در بخش مجازی نمایشگاه هم باز شده و بخشی از فروش هم به کتابفروشها مربوط میشود.
🔹️در غرفهی نشر سخن، که کتابهای سنگینتر ادبی و فرهنگی منتشر میکند هم دوباره بحث فروش مطرح میشود و شمارگان. چیزی که در مصاحبهی ساعتی بعد با صداوسیما هم به آن اشاره کردند. هرچند قیمتها قدری فضا را عوض میکند.
🔹️مدیر نشر سخن، تعدادی از مجموعه قرآنیات را به آقا نشان میدهد که گویا مجموعهی پایاننامههای دکتری حول این موضوع است. آقا دوباره در مورد شمارگان چاپ کتابها میپرسند که ناشر توضیح میدهد ۱۰۰۰ تایی چاپ میکنند که برای این کتابها خوب است و معمولاً هم دو سال طول میکشد تا توی بازار فروش بروند. ذکر خیری هم از مرحوم ایرج افشار میشود و مجموعهی «راهنمای کتاب» که آن مرحوم در انتشارش مشارکت داشت.
🔹️آقا میگویند: «به آقای افشار هم گفتم که این راهنمای کتاب را از جوانی نگاه میکردم.» لابلای همین رفت و برگشتها هست که ناشر از چاپ خاطرات ایرج افشار میگوید که تازه منتشر کردهاند. آقا میگویند قبل از این هم چیزی از ایشان منتشر کرده بودید که یک جلدش بیرون آمد و دیگر هم خبری از ادامهاش نشد.
🔹️ناشر توضیح میدهد عنوان جدیدی که چاپ کردهاند شامل چیست. در ادامه هم بحث بر سر عناوین دیگری در میگیرد؛ از «پیر پرنیاناندیش» گرفته تا آثار دکتر شفیعی کدکنی و حداد عادل و دیگران. آقا لابلای توضیحات ناشر میآیند و بعضی عناوین را میگویند که ناشر قبلاً فرستاده بوده و آنها را دیدهاند. نشانهای از اینکه ناشر و مخاطب خارج از این قاب و بازدید و نمایشگاه هم با همدیگر حشر و نشر کتاب و کتابخوانی دارند.
📚
#بهار_کتاب
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/56353