#پیشنهاد_درمحضروحی
🌼مَن كَانَ يُرِيدُ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا وَزِينَتَهَا نُوَفِّ إِلَيْهِمْ أَعْمَالَهُمْ فِيهَا وَهُمْ فِيهَا لاَ يُبْخَسُونَ (سوره هود /15)
🌼کسانى كه زندگانى دنيا و زيبايى هاى آن را بخواهند، ما در همين دنيا (نتيجه ى) اعمالشان را بطور كامل مى دهيم، و در آن هيچ كم و كاستى نخواهد بود.
#نکته
📌سؤال: اين آيه مى فرمايد: ما به دنياطلبان بدون كم و كاست و به طور كامل نتيجه ى اعمالشان را در دنيا خواهيم داد، امّا در موارد ديگرى مى فرمايد: «من كان يريد العاجلة عجّلنا له فيها ما نشاء لمن نريد» به هر كس و به هر مقدار كه بخواهيم عطا مى كنيم. جمع ميان اين آيات چگونه است؟
✅پاسخ: دراين آيه مى فرمايد: نتيجه ى كارشان را مى دهيم، «اعمالهم» ولى در آن آيه مسئله ى كار مطرح نيست، بلكه آرزو مطرح است كه خداوند مى فرمايد: بعضى به گوشه اى از آرزوهاى خود مى رسند.
كسانى كه ايمان به معاد ندارند و يا براى خداوند كار نمى كنند، طلبى از پروردگار ندارند و در برابر خدمات و اختراعات و اكتشافات خود در همين دنيا به نام و نانى مى رسند. كسى مى تواند به پاداش اخروى انتظار داشته باشد كه به آن ايمان داشته باشد و الاّ كسى كه نه خدا را قبول دارد و نه معاد را، چه توقّعى از خداوند دارد؟
انسان اگر به جاى آخرت، دنيا، به جاى باقى، فانى و به جاى نامحدود، هدف محدود را دنبال كند، نتيجه ى عملش نيز محدود به همين دنياى فانى خواهد بود
پیشنهاد عضویت در کانال👇👇
┄┄┅┅❅💠❅┅┅┅┄
@Pishnahadatevijeh1401
╰━━━◍⊰💠⊱◍━━━╯