بخشی از حسن نیت های ما و خلف وعده های آمریکا:
🟡1- عمل نکردن آمریکا به تعهدات خود مطابق بیانیه الجزایر در سال ۱۳۶۰ در برابر آزادی گروگانهای لانه جاسوسی، از جمله تعهد به دخالت نکردن در امور داخلی ایران و برگرداندن اموال و پولهایی که شاه از کشور خارج کرده بود.
🟡۲- عمل نکردن به تعهدات خود در برابر آزادی گروگانهای آمریکایی در لبنان.
در سال 1367 بوش پدر از ایران خواست که ایران پا درمیانی کند و گروگان های آمریکا در لبنان را آزاد نماید تا آمریکا نیز در برابر این حسن نیت، حسن نیت نشان دهد و آن مذاکرات به حسن نیت در برابر حسن نیت معروف شد.
اما بعد از رایزنی و پا در میانی ایران و آزادی تمام گروگان ها ، آمریکا بد عهدی کرد و رسما اعلام کرد از حسن نیت هیچ خبری نیست و ایران همچنان کشوری تروریستی است.
🟠۳- پیشنهاد نفتی:
در سال 1373 ایران در جریان انعقاد یک قرار داد بزرگ نفتی با سود حدود یک میلیارد دلاری،بار دیگر برای نشان دادن حسن نیت این پیشنهاد مالی پر سود را به یک شرکت آمریکایی به نام کانوکو داد و ابتدا با استقبال آمریکاییها روبرو شد، اما بعد از اینکه آنها متوجه شدند این کار به معنای توسعه صنعت نفت ایران است، نه تنها از پذیرفتن این معامله ی پر سود کنار کشیدند بلکه بیل کلینتون رئیس جمهور وقت آمریکا با صدور فرمانی یکی از بزرگترین تحریمها علیه صنعت نفت ایران را صادر و سرمایه گذاری هر شرکت خارجی را در توسعه میادین نفتی ایران منع و کنگره هم تحریم بسیار بزرگی تحت عنوان تحریم ایسا را وضع نمود واز آن زمان تا بحال صنایع نفتی ما دچار شدیدترین تحریم ها گردید.
🔴۴- کانال ژنو: اما مورد دیگری که ایران به آمریکا حسن نیت نشان داد و آنها در آخر سوء نیت نشان دادند در ماجرای حمله ی آمریکا به افغانستان به بهانه ی 11 سپتامبر و مبارزه با ترورریسم بود.
در آن زمان آمریکایها به هیچ عنوان نتوانستند سران القاعده را پیدا کنند و مردم بیچاره را بمباران می کردند و بسیار مستاصل شده بودند.
دولت ایران باز هم حسن نیت نشان داد و در پیدا کردن تروریست ها به آنها طی مذاکراتی تحت عنوان کانال ژنو ، کمک شایانی کرد به طوریکه آمریکاییها از این همه تسلط واطلاعات دقیق ایران متعجب شده بودند، اما در نهایت بعد از این همکاری بزرگ اطلاعاتی، باز هم بوش در آن سخنرانی معروف ایران را محور شرارت معرفی کرد.
🟤۵- معامله بزرگ: در اوایل حمله آمریکا به عراق نامه ای از سوی دولت وقت ایران (دولت آقای خاتمی) به آمریکائیها ارسال و در آن نامه به صراحت ذکر شده بود که هر آنچه شما بخواهید ما انجام خواهیم داد.
از دست کشیدن از حمایت از مقاومت گرفته تا تضمین برنامه موشکی در آن نامه ذکر گردید و در عوض شما هم تحریم ها را لغو کرده و اقدام به براندازی نکنید، اما آمریکاییها این پیشنهاد صلح ایران را به قول دستیار پاول، نشانه ضعف دانسته و هرگفتند که ما با اشرار صحبت نمیکنیم.
یعنی در زمانیکه حتی تعدادی در داخل ایران از اصول انقلاب اسلامی کوتاه آمده و پیشنهاد صلح به آمریکاییها دادند،آنها نه تنها نپذیرفتند بلکه گفتند حالا وقت براندازی است.
⚫️۶- مذاکرات هسته ای سال ۱۳۸۲ در دولت خاتمی توسط حسن روحانی که طبق آن ایران تمامی فعالیت های هسته ای خود را تعطیل کرد تا آژانس انرژی اتمی پرونده ایران را به حالت عادی برگرداند اما نه تنها چنین نکردند بلکه آمریکا و کشورهای غربی بر فشارهای خود افزودند و چندین بیانیه شدیداللحن علیه ما صادر کردند.
⚫️۷- برجام:
و در آخر هم قضیه برجام بوجود آمد که دوباره آمریکاییها، نقض عهد کرده و بعد از انجام تمامی تعهدات سخاوتندانه و یکطرفه ایران در دولت روحانی و از بین بردن بسیاری از تجهیزات هسته ای و کند کردن روند هسته ای کشور، از آن معاهده خارج شدند و به ریش ما ایرانیها خندیدند و نه تنها طبق تعهدشان تحریمی را برنداشتند که صدها مورد دیگر به آنها افزودند.
حال با این همه تجربه باز هم عاقلانه و شرافتمندانه است که بخشی از منافع کشور را هبه کرده و دوباره بد عهدی ببینیم و به ریش ما بخندند؟ از یک سوراخ چندبار باید گزیده شد؟ اگر دوباره بریم مذاکره کنیم و امتیاز بدیم و دوباره بد عهدی ببینیم، همین مردمی که الآن التماس مذاکره میکنند آن موقع به این همه خوش خیالی در برابر آمریکا خرده نمیگرفتند!؟
ضمن اینکه حتی اگر امام خامنهای با مذاکره موافقت میکردند و دولت آمریکا هم تمام تحریمها را برمیداشت باز هم عملاً اتفاقی نمیافتاد. چرا که رفع تحریمها در اختیار کنگره ای است که در سخنرانی نتانیاهو پس از قتل عام هزاران نفر بارها ایستاده او را تشویق کردند.
#ایران_قوی
#فجر_۴۶
#آینده_روشن_است
#strong_Iran
#Islamic_Revolution_of_Iran
#ايران_القويه
#الثورة_الإسلامية_في_إيران