✍️محمدعلی رامین:
📚گفتمان این «دولتِ بیگفتمان» چیست؟
قسمت اول:
1️⃣ هاشمی با گفتمان «سازندگی» و با شعار «تنش زدایی» با غرب آمد و حزب کارگزاران را برای «توسعه اقتصادی» تشکیل داد و به ترویج اشرافیت و خاندانسالاری پرداخت.
2️⃣ خاتمی با گفتمان «توسعه سیاسی» برای شکستن خفقان ایجاد شده توسط هاشمی آمد و با شعارهای «آزادی و جامعه مدنی» راه همگرایی با غرب را با طرح «گفتگوی تمدنها» باز کرد و حاصل آن، بسترسازی برای هنجارشکنیها در داخل و محاصره شدن و «محور شرارت» نامیده شدن توسط آمریکا بود.
3️⃣ احمدینژاد با گفتمان «دولتِ اقدام» با مرام «مردمگرایی و مستضعفنوازی»، مسلک «عدالت و مهرورزی» را مطرح کرد، اما وقتی با فتنه۸۸ مواجه شد، از نفس افتاد و چون چارهیکار را ندانست، با بیتدبیری، به چالشافکنی درون نظام روی آورد و طرفداران فراوانش را از خود ناامید ساخت.
4️⃣ حسن روحانی برای جبران اشتباهات احمدینژاد، با گفتمان «تدبیر و امید» آمد و با شاهکلیدجادویی خود، رازبقای مملکت را «پناه بردن به آمریکا» معرفی نمود و با تعطیل کردن کشور به بهانهی گفتگوهای برجام، فاجعه آفرید و عملاً کشور را به سوی بنبست و مردم را به سوی هرج و مرج و عصیان علیه نظام پیشراند و آمریکا توانست سرمایه عظیم جهانی انقلابما، یعنی قاسمسلیمانی که یک امت برای امام خامنهای بود را، از انقلاب اسلامی بگیرد.
5️⃣ تا این که سیدابراهیم رئیسی، در بدترین شرایط سیاسی_اجتماعی_اقتصادی مملکت آمد؛ بدون هیچ ادعایی، بدون هیچ شعاری، بدون هیچ تیم رسانهای، بدون هیچ تیم مدیریتی منسجمی و بدون هیچ برنامهی مدوّنی...
✍️... اما وی با قدرتمندترین گفتمانِ برجسته و مغفول که مبنای جمهوری اسلامی است، آمد؛ گفتمانی که عرصه جهان را برای حضور فعال، مؤثر و سازنده ما باز کرده و میکند و همه گفتمانها باید در ذیل آن بازتعریف شوند؛ یعنی گفتمان جهانی «امت_امامت»...
محمدعلی رامین