🔴تولید انبوه فیلمهای کوتاه با هدف سیاهنمایی و هجمه به مبانی دینی
📹«فرزند این سرزمین» یک نمونه از فیلمهایی است که مطابق با چند بند از ″سند ۲۰۳۰″ تولید شده و توسط برخی سلبریتیها ازجمله ″اشکان خطیبی″ از فعالان یونسکو در ایران و همکار تولید این فیلم، بازنشر داده شده است.
⛔️از بررسی آرشیو رسانه مربوطه، عنادورزی این فرد یا افراد با مبانی دینی-ملی محرز است. از توهین و تمسخرِ مقدسات ″دینی و نظام اسلامی″، زیرسوال بردن قانون ″قصاص″، سیاهنمایی در موضوع ″حجاب″ تا نمایش چهرهای خشن و زشت از مردم.
به عبارتی؛ تمامی موارد دیکته شدهی دشمن در سالهای اخیر که بصورت هماهنگ از طریق قالبهای مختلف هنری در کشور بازتاب داده شده است!
🕹 مواردیکه عینا به عنوان دستورالعمل در بندهای ″هفده گانه سند ۲۰۳۰″ ابلاغ شده و علنی یا غیرعلنی توسط جریان لیبرال در حال محقق شدن است!
‼️تاسفبارتر آنکه با طیب خاطر در فضای مجازی ″ولنگار″ کنونی در دسترس عموم قرار گرفته و از سوی دیگر در قامت سندساز برای دشمنِ خارجی عمل کند! همچنین از همین طریق اقدام به جذب کمک مالی نموده است!
🔔این رسانه و نحوه فعالیت و دریافت کمک مالی آن نیاز به بررسی نهادهای امنیتی و نظارتی دارد.
به
#کانال_خط_شکن_بپیوندید.👇👇
Join🔜
@Khatshekan1🙏
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─