دولت جوان و حزب اللهی؛
کابوس افراطیون چنبره زده بر سیاست
✍️ عباس عبدی به خبر آن لاین گفته است "جوانگرایی مدنظر رهبری، به شیوه احمدینژاد انجام نشود. در دوره احمدینژاد دیدیم افراد جوانی در رأس کار قرار گرفتند و یک بخشی از آنها فاجعهبار عمل کردند".
🔹در این سخن، جهل یا تجاهل نسبت به بیانات اخیر رهبر انقلاب مشاهده می شود. خطاب رهبری به دانشجویان و در پاسخ دغدغه های آنهاست و نه خطاب به احزاب و طیف های سیاسی. این جوانان و نه حاکمیت هستند که دعوت به تدبیر درباره دولت جوان و حزب اللهی شده اند؛ همچنان که انتخاب احمدی نژاد هم انتخاب مردم بود.
♦️رهبری خطاب به جوانان دانشجو گفتند" اگر چنانچه انشاءالله شما جوانها با این حرکتها پیش بروید و زمینه را برای روی کار آوردن یک دولت جوان و حزباللهی آماده کنید، بنده معتقدم که بسیاری از این نگرانیهای شما و دغدغههای شما و غصّههای شما پایان خواهد پذیرفت".
🔹جالب اینجاست که همین آقای عبدی اخیرا از مُسن بودن سیاستمداران و فعالان سیاسی انتقاد کرده بود؛ گویا اولویت برای امثال، او نق زدن به هر قیمت است و نه ارزیابی کارشناسانه. ظاهرا برای طیف افراطیون مدعی اصلاحات که چهل سال بر بسیاری از مناصب چنبره زده اند، نتیجه عملی جوانگرایی در کشور، سرآمدن تاریخ انقضای آنان است.
♦️اما درباره احمدی نژاد و دولت او باید گفت این مدیریت دارای نقاط قوت و ضعف هایی بود؛ اما همان دولت -با همه ضعف ها و اشتباهاتش و با وجود دچار شدن به تحرکات حلقه انحرافی در چند سال آخر- اصلا قابل قیاس با دولت فعلی نیست که حتی متحدان آن (نظیر کرباسچی و دیگران) دولت را پیر و ناتوان و فاقد ایده و برنامه می دانند.
🔹دولت نهم و دهم دوره شکوفایی بسیاری از استعداد ها و ظرفیت های انسانی و فنی و اقتصادی و عمرانی در کشور است. از رونق و رشد شتابان در فناوری های مهم دنیا -که هسته ای و نانو فناوری زیستی از جمله آنهاست- بگیرید، تا افزایش قیمت جهانی نفت در اثر مقاومت، و توسعه صادرات فنی و ارز آوری در حوزه های غیر نفتی مانند تولید مسکن .
♦️همچنین است خدمت رسانی کم سابقه به دورافتاده ترین مناطق در کشور و محرومیت زدایی، رونق بخش مسکن، و مهم تر از همه، جاری شدن مدیران به میان مردم و جلب امید و اعتماد آنها و شنیدن مشکلات و چاره جویی نسبی برای مناطق مختلف فراتر از برنامه ریزی های کلان کشوری.
🔹ما در آن دوره هر چند تحریم بودیم، اما برنامه هسته ای رونق داشت و ضمنا چرخ تولید و اقتصاد -با وجود تورم پدید آمده- می گشت. اما در دولت روحانی، هم برنامه هسته ای واگذار شد، هم رمق و رونق از تولید و اشتغال گرفته شد و رکود تورمی جای آن را گرفت، هم به واسطه کاهش ارزش پول ملی، دلار از 3200 تومان به بالای 15 هزار تومان و سکه از یک میلیون به 4-5 میلیون تومان صعود کرد و هم تحریم ها برگشت.
♦️انصافا عملکرد دولت نهم (که فراتر از شخص احمدی نژاد بود)، با عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم اصلا قابل مقایسه نیست. ضمن اینکه کشور قرار نیست در دایره بسته "روحانی یا احمدی نژاد" متوقف بماند؛ ظرفیت های جوان و پر نشاط و مهارت یافته جمعی برای دولت داری در تراز دولت اسلامی و انقلابی وجود دارد که می تواند به عرصه بیاید و کشور را از رکود حاصل از برجام زدگی و بی عملی و بی برنامگی خارج کند.
🔹افراطیون مدعی اصلاحات می دانند که اگر راه برای حضور بلوغ یافته جوانان به عرصه های مدیریتی باز شود، باید فاتحه دسترسی به مناصب و قدرت را بخوانند؛ چنان که سال 84 و 88 تجربه کردند.
#محمدایمانی
#انقلاب کبیر: جامع ترین کانال تحلیلی مرجع ویژه نخبگان و اساتید دانشگاه و اصحاب قلم
با ایتا به ما بپیوندید....
#✏️ کانال انقلاب کبیر🇮🇷
https://eitaa.com/enghelabekabir
با وات ساپ به ما بپیوندید...
https://chat.whatsapp.com/JEjCCRJweQE9qg4WSLtSH9