حملات یمن به دریای مدیترانه، باعث وحشت صهیونیستها شده است
🔹 شبکه «آی-۲۴» در یک گزارش اختصاصی، با اشاره به «نگرانی روزافزون در میان جامعه اطلاعاتی [ر رژ یک صهیونیستی]»، میگوید که علت این نگرانی، ایجاد یک «جبهه جدید و بسیار نگران کننده در دریای مدیترانه [از سوی یمن] است».
🔹این شبکه اسرائیلی با اشاره به اینکه نهادهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، برای نخستین بار اجازه دادهاند، درباره این تهدید سخن گفته شود، تأکید کرد: «اخیرا همه چیز حاکی از آن است که حوثیها (انصارالله) که در یمن فعالیت دارند، نفوذ خود را به سمت شمال آفریقا گسترش دادهاند».
🔹آی-۲۴ با بیان اینکه گسترش دامنه نفوذ یمن به «سودان، مصر و مغرب است»، گزارش داد، سرویسهای اطلاعاتی صهیونیستی بر این باور هستند که نیروهای انصارالله «از این مناطق، قصد دارند علیه اسرائیل وارد عمل شوند و احتمالا نیروهایی از یمن به این کشورها منتقل خواهند شد».