ختنه زنان و سازمان بهداشت جهانی :
👌معاند اشکال کرده است که سازمان بهداشت جهانی ختنه زنان را مضر و پر آسیب دانسته است , حال چگونه اسلام به ختنه زنان توصیه می کند ❗️
❕ما در ابتدا جدای از بحث ختنه زنان باید توجه کنیم که نظریات سازمان جهانی بهداشت مصون از خطا و اشتباه و غرض ورزی نیست و در موارد متعددی خطاها و اشتباهات سازمان بهداشت جهانی به وقوع پیوسته است .
👌در همین مباحث مربوط به کرونا , سازمان بهداشت جهانی نظریات متناقضی در رابطه با ناقل نبودن بیماران کرونایی بدون علامت یا انتقال عفونت ویروسی کرونا از روی سطوح آلوده داشته است که بعدها این نظریات اشتباه از آب آمد :
🌐
asriran.com/0033ip
❕این اشتباهات به قدری پر سر و صدا بود که اعتراض ترامپ دیوانه را نیز در پی داشت تا جایی که در نامه خود خطاب به "تدروس آدهانوم" رییس سازمان بهداشت جهانی نوشت " روشن است که خطاهای مکرر از طرف شما و سازمان متبوع شما در واکنش به این بیماری همهگیر برای دنیا بسیار پرهزینه بوده است. "
🌐
asriran.com/0034ao
❕یا بحث اختلاف نظر کارشناسان بهداشت در استفاده از داروهای درمان کرونا نیز از مواردی است که شاهد دیگری بر ادعای ماست چنان که امروز می گویند نتایج یک مطالعه بالینی نشان میدهد هیچ یک از داروهای «هیدروکسی کلروکین» و «رمدسیور» باعث بهبودی بیمارانی که به علت ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری هستند، نمیشود :
🌐
https://b2n.ir/f19532
🌐
https://b2n.ir/p42557
❕بی بی سی فارسی گزارش می دهد که سازمان بهداشت جهانی با عملکرد و نظریات اشتباه خود نتوانست نقش مثبتی در قبال مقابله با بیماری ابولا در غرب آفریقا ایفا کند :
🌐
https://b2n.ir/f74382
❕یا باز بی بی سی می نویسد :
" بسیاری می گویند وقتی نوبت رسیدگی به یک تهدید تازه و ناگهانی به میان میآید، یا پای یک خطر در منطقه ای غیرمنتظره پیش می آید سازمان بهداشت جهانی به خوبی از پس این کار برنمیآید. از نظر این عده همه گیر شدن آنفلوانزای خوکی در سال ۲۰۰۹ یکی از این موارد بوده است. "
🌐
https://b2n.ir/p82652
❕همینطور در رابطه با دبیر کل سازمان بهداشت جهانی و سازمان تحت امر او می نویسند :
" دبیر کل کنونی سازمان جهانی بهداشت، افزون بر این، از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ به عنوان وزیر امورخارجه اتیوپی فعالیت کرد. اما همه هموطنان او کارنامه تدروس را مثبت نمیبینند. در بحث چگونگی برخورد با اپیدمیها تا به امروز تدروس با انتقادها و سرزنشهای زیادی روبروست. گفته میشود که او چندین مورد شیوع وبا در بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ را کمرنگ جلوه داده و در نتیجه، اقدامات لازم برای مقابله با این اپیدمی را به تأخیر انداخته است.
❕یکی از خبرنگاران دویچه وله که در دوران وزارت تدروس خبرهای این حوزه را دنبال میکرده است، آن روزها را به یاد میآورد: «در مصاحبهها با سازمانهای بهداشت و درمان اتیوپی در زمان وزارت او همیشه از عبارت "اسهال آبکی" نام برده میشد، هرچند با توجه به یافتههای کلینیکی، دلایل کافی وجود داشت که بیماری موردنظر وباست.»
👌این فعال حقوق بشری همچنین در مصاحبه با دویچه وله گفته بود که "از نگاه او برگزیدن شخصی برای این مقام که چنین اشتباهاتی در کارنامه خود دارد، سوال برانگیز است".
🌐
https://b2n.ir/g95051
❕بنابراین صرف اتکا بر نظریات سازمان بهداشت جهانی با اشتباهات عدیده ای که از این سازمان مشاهده کرده ایم , معقول و پسندیده نیست .
👌از سوی دیگر با توجه به آنکه ختنه زنان در جوامع شیعی شیوع خاصی ندارد و شیوع گسترده آن در میان اهلسنتی است که ساکنان مناطق آفریقایی اند به صورتی که آنان با روش های خشن و متنوعی , ابزار لذت جنسی یا مثلا قسمت هایی از لبه های مهبل زنان را قطع می کنند , بر این اساس ممنوعیت بهداشت جهانی ناظر بر این نوع از ختنه هایی است که به وقوع میپیوندد و مورد تایید شیعه و روایات ما هم نمی باشد .
❕ما در ذیل در رابطه با دیدگاه شیعه پیرامون ختنه زنان توضیحات لازم را داده ایم :
💠
https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/1293
❕هم اینک این سخن آیت الله مکارم شیرازی را ارائه می دهیم که می گوید :
" از نظر موضوع، مطلب همان است كه در حديث «محمّد بن مسلم» آمده است كه پيامبر اكرم به امّ حبيب فرمود: نبايد عضو را به طور كامل قطع كرد بلكه بايد مختصرى از آن برداشته شود....
❕نتيجه: هياهويى كه بعضى از روشنفكران و بعضى از شبههافكنان در مورد اين حكم در اسلام به راه انداختهاند نشان مىدهد كه آنها نه حكم را فهميدهاند و نه موضوع را و به همين جهت مىگويند اسلام بر ضرر مرئه ( زن ) راضى شده است، در حالى كه اصل استحباب آن روشن نيست و اگر مستحب هم باشد چيز مهمّى نيست و فقط كنار زدن يك غشاء ( و پرده ) است نه قطع عضو به طور كامل. "
📚كتاب النكاح، ج 6، ص: 81
#پرسمان_اعتقادی
@Rahnamye_Behesht
ipasookh.ir