👩👦تدابیر بارداری 👩👦
گر نگه دار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
زن باردار یک انسان عادی بلکه بهتر از یک انسان عادی است، زیرا بسیاری از بیماریها ی مادر توسط سلولهای بنیادی جنین درمان میشود.
مراجعه مداوم به پزشک در دوران بارداری نه تنها مفید نیست بلکه مضر است زیرا علاوه بر ضررهای انواع روشهای تشخیصی پزشک با القاءاسترس به مادر باردار باعث ایجاد انواع مشکلات برای مادر و فرزند میشود.
غم واندوه و ترس و اضطراب را با توسل به معصومین ( ع ) و خواندن دعا و قرآن کریم و سیره معصومین ( ع) برطرف نمایید. و نیز از غذاهایی که ایجاد ناراحتی و ترس و,غم می کند پرهیز نمایید . مانند غذاهای سودازا ،مرغ و تخم مرغ ماشینی و… هرچه توکلتان به خدا بیشتر باشد ( که این جز با توسل به معصومین ( ع) ایجاد نمی شود ) ترس و اندوه کمتر خواهد شد و آرامش بیشتری می یابید ان شاا…
سونوگرافی، عامل بیش فعالی و زردی نوزادان
بر خلاف ادعاهای موجود مبنی بر بی ضرر بودن امواج سونوگرافی شواهد نشان میدهد آن، منجر به داغ شدن کبد، زردی نوزاد و بیش فعالی میشود . همچنین ممکن است به نسوج نرم مغزجنین آسیب بزند ، لذا از سونو های بی مورد مثل تشخیص جنسیت، غربالگری و … خصوصا در ماه های اول خودداری کنید.
امواج سونوگرافی باعث می شود حدت و رقت خون زیاد شود و احتمال سقط جنین در بانوانی که مستعد آن هستند را بالا ببرد . هر چه بیشتر سونوگرافی بروید احتمال و شدت زردی نوزاد بالا می رود و همچنین باعث خشکی مزاج شده و تعادل مزاج نوزاد بعد از تولد به هم خواهد خورد.
معلولیت ها و آسیب های احتمالی جنین
بارداری در سن بالا چه خطراتی دارد؟
این قضیه از نظر ما بخاطر شرایط سن بالا که امروزه بسیار بر آن تاکید میشود نیست. چه بسیارند که در بارداری سنین جوانی ،دارای بچه های معلول و … نیز هستند. و چه بسیار افرادی که در سن بالا بچه های سالم و قوی به دنیا می آورند.
سن بالای ۳۵ سال در واقع سردی است و اگر شخصی با سن بالا همچنان طبع گرم داشته باشد مشکلی بوجود نمی آید و بالعکس بانوان با سن پایین و غلبه مزاج سرد دچار ناباروری، سقط مکرر و … می شوند که بسیاری از این موارد با اصلاح مزاج درمان می شوند . نقص جنین هم یک احتمال ضعیف در این موارد است. لذا درست این است که بگوییم طبع سرد مشکلات و ریسک های بارداری را بوجود می آورد. نه سن بالا || هرکس را باید بر اساس مزاجش سنجید (سن بیولوژیک) نه اینکه همه را به یک چوب برانیم.
عامل اصلی نقص های مادرزادی و معلولیت نوزادان چیست؟
شاید پذیرش این نکته برای ذهن تربیت یافته در دانشگاه ها و مکتب داروین کمی سخت باشد اما باید بگوییم کاملا طبیعی است که رعایت نکردن دستورالعمل های نظام خلقت و دفترچه راهنمای وحی شده از سوی خالق (مسایل و احکام اسلامی ) منجر به مشکل می شود . مثلا نصیحت های حضرت رسول ص به امیرالمومنین ع در خصوص احکام مجامعت کردن و همبستری. یکی از علل معلولیت این است که حضرت فرمودند : یا علی در شب اول و وسط و آخر ماه (قمری) با همسرت همبستر نشو، چون ترس است که مادر و فرزند دچار مشکلاتی مثل جنون، صرع، خبل ، و …. شوند
یا فرمودند صحبت در حال همبستری سبب لال شدن فرزند می شود یا نگاه به فرج که سبب کوری فرزند و صدها سفارش دیگر مانند آداب اوقات خاص، ساعات، ایام، ماه و برخی مکان ها و برخی حالات مثل رو به قبله بودن که اگر کسی رو به قبله و پشت به قبله باشد پیامبر ص فرمودند: لعنت خدا و ملائکه و مردم بر او باد.