👌صلابت در صراط مستقیم، استبداد نیست!
پدرم شخص رهبری را خیلی دوست داشتند و به لحاظ فقهی برای جایگاه ایشان ارزش والای قائل بودند بارها اتفاق می افتاد که در بحث های خانگی بین ما و برادرها تاکید جدی بر فصل الخطاب بودن رهبری و تبیین مواضع و گفته هایشان را داشتند و بی هیچ ابایی از شخص و جایگاهشان دفاع میکردند و شدیدا نگران فضای دو قطبی جامعه بودند که گروهی رهبری را مال خود میکنند و گروهی دیگر را تکفیر، و همیشه حرفشان این بود که رهبری نقش داوری را دارد که مورد وثوق دو تیم است و نباید بگذاریم که جایگاه رهبری مورد خدشه جناح های سیاسی قرار بگیرد.
چنانچه در فوتبال نقد هر یک از بازیکنها امر رایجی است اما فقط کارشناسان عالیرتبه این کار را انجام میدهند اما نقد داور پیامدهای کمرشکن برای نظام فوتبال دارد.
زیرا ابهت و کاریزمای شخصیت اوست که فوتبال را با ابهت و ممتاز میکند. داور باید نقش الماس را در شیشه بری داشته باشد. چندین نسل از شیشه برها از یک الماس استفاده میکنند، خط میاندازد و خط بر نمیدارد.
داور را مجموعهای از کارشناسان به صورت محرمانه نقد میکنند و اگر نقد آنها نباشد اصلاح امر داوران و رفع کاستیهای آنان جامه عمل نمیپوشد و اگر رسم شود که همه داور را نقد کنند داور شایسته، ایمنی نخواهد داشت و قبول مسئولیت نمیکند، و داوران درجه ۲ صلاحیت لازم را ندارند که بازی شکسته شود، و بازیکنها وقتی دیدند به جای نقد خودشان نقد داور امکان پذیر است به جای اصلاح خود به تخریب داور میپردازند و اصلاح نمیشوند، به همین دلیل بازی ترقی نمیکند چون داور مصونیت نداشته است.
صلابتشکنی از داور به نفع بازی نیست!
برش شیشه وقتی زیبا درمیآید که صلابت الماس شکسته نشده باشد.
خط گرفتن از اشخاص در شأن خط دهندهگان به جامعه نیست، استبداد اصرار بر راه کج و غلط است وگرنه صلابت در راه صحیح به هیچوجه استبداد نیست.
در قضیه نقد رهبری نباید جوانان فریب ظاهر قضیه را بخورند و به خاکی بروند.
نگاه کنید مسأله غیبت و ظهور را؛
امام یازدهم مورد سؤال و نقد واقع میشود که اموالی که از طرف بزرگان شیعه خدمت ایشان ارسال شده کجا مصرف شده است؟
امام در جواب میگوید: «اگر امامت امر مستمری است و شما به آن پایبندید چرا این سؤال از اجداد من نشد؟» و از آن پس دستور میدهد پرده سیاهی در اتاق دیدار نصب میشود و شیعیان از پشت پرده با آن حضرت گفتگو میکنند و از آن زمان غیبت آغاز شد.
باید مواظب "کلمةُ حقٍّ یُرادُ بِها الباطلَ" بود!
در کجای دنیا یک قولِ فصل الخطاب وجود ندارد که در نظام جمهوری اسلامی وجود نداشته باشد؟!
(فاطمه حائری شیرازی فرزند مرحوم آیت الله شیخ محی الدین حائری شیرازی قدسسره)
▶️
https://www.instagram.com/fatemehaeri/p/Bu5ml9klnQG/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ps78ucygnwfn
▶️
http://eitaa.com/RightOwners
▶️
@RightOwners