🔰
سردار سلیمانی و علامه مصباح گزینۀ زور و تزویر دشمن را بیخاصیت کردند
🔺
بخش اول
🔹دکتر سعید جلیلی، نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی، در سفر به یزد صبح دوشنبه پس از حضور در مسجد حظیره، در مراسم یادبود دو سردار عرصه جهادتبیین و جبهه مقاومت، علامه مصباح یزدی و سردار سلیمانی، به ایراد سخنرانی پرداخت.
بصیرت مقاومت را به نتیجه میرساند
🔸ملت ما امتحان تاریخی خود را پشت سر گذاشت. خیلی از ملتها وقتی حرکتی را آغاز کردند در ابتدا مقاومت کردند اما زمانیکه چنان فشار سهمگینی وارد شد، نتوانستند ادامه دهند. ملت ما چهل و چند سال ایستاد و دچار تردید نشد. هر وقت به پشت خیمه دشمن برسید، دشمن شروع به تردیدافکنی میکند و قرآن بر سر نیزه میکند تا شما را از مسیری که دارید یا منصرف و یا منحرف کند.
🔸در این چهل و چند سال ملت ما فقط در برابر ترور، جنگ و فشار اقتصادی مقاومت نکرد، بلکه در برابر فتنه و تردیدافکنیهایی که ایجاد شد، نیز ایستاد و امتحان خودش را به خوبی داد. مقاومت زمانی نتیجه میدهد که همراه روشنبینی و بصیرت لازم باشد. از زمان پیامبر تا امروز خیلیها زمانیکه حرکتی شروع میشود پای کار میآیند اما بعد دچار تردید میشوند و شروع به تئوریسازی و شبههافکنی میکنند.
🔸در همین چند دهه اخیر، در بزنگاههای مختلف همچون جنگ، بعد از جنگ، فتنه88 و دفاع از حرم کسانی شبهاتی ایجاد میکردند. این ویژگی ملت ما بود که دربرابر این شبهات مقاوم و با عزت در صحنه ایستاد و بیان کرد: « هذا ما وعدنا الله و رسوله: این همان چیزی بود که انتظار آن را داشتیم». اتفاقا وقتی تردید افکنیها را دیدند گفتند این همان چیزی بود که ما انتظارش را داشتیم.
🔸این ویژگی ملت ما بود: ما زادهم الا ایمانا و تسلیما. اگر چنین تردیدهایی ایجاد میشد ایمان یک ملت بیشتر میشد. چرا؟ این مرهون یک کار بزرگ عمیق فرهنگی و دینی در طول قرنها به دست عالمان بزرگ دینی در کشور بود. یک حرکت بزرگ تاریخی امروز دارد ثمراتش دیده میشود.
غیظ دشمنان نسبت به آیتالله مصباح به اینخاطر بود که میدیدند حافظ منبع قدرت کشور بود
تبیین سردارانی میخواهد که میان غبار بهروشنگری بایستند و نترسند آماج تهمتها قرار گیرند
🔸تکرار حماسههای 8سال دفاع مقدس در دهه هفتادیها و دهه هشتادیها، مرهون کار عمیق فرهنگی عالمان دینی در طول قرنها بود. حرکت تاریخی بزرگی که امروز ثمرات آن دیده میشود. چه کسانی با تمام وجود میایستند و این کار بزرگ را انجام میدهند؟ فرزند این استان، که از یک خانواده معمولی در همین شهر است اما دربرابر سرزنشها میایستد و تمام وجود او مملو از اندیشه زلال دینی میشود؛ مرحوم آیتالله مصباح.
🔸در همه عرصهها اینگونه نیست که دشمن در خاکریز مقابل باشد. در زمانیکه شبههافکنی ایجاد میشود، حضور عمار لازم است. در جنگ صفین فردی نزد جناب عمار یاسر آمد. گفت جنگهای زمان پیامبر مشخص بود با کسانی که خارج از اسلام بودند میجنگیدیم. ولی من در این جنگ دچار تردید هستم. چرا که هردو طرف هم اذان میگویند و هم نماز میخوانند، چه باید کرد؟ عمار، عمروعاص را نشان داد و گفت: «آن کسی که مقابلت است را ببینی؟ در همان جنگهایی که در زمان پیامبر رخ داد من در سه جنگ در رکاب رسولخدا بودم، در همان جنگهایی که میگویید دچار تردید نبودیم، آن کسی که امروز میبینید روبروی ماست، اذان میگوید و نماز میخواند، در آن زمان هم در برابر ما بود.» فکر نکنید که اگر امروز این فرد آمده و ایستاده یعنی نباید به سابقه او توجه داشت.
🔸وقتی حرکتی را انجام میدهید، همیشه اینگونه نیست که صحنه مشخص باشد، فتنه یعنی صحنه غبارآلود میشود. حضرت علی میفرمایند: «قَد فُتِحَ بابُ الحَربِ بَينَكُم و بَينَ أهلِ القِبلَةِ ، و لا يَحمِلُ (يَحمِلَنَّ) هذا العَلَمَ إلاّ أهلُ البَصَرِ و الصَّبرِ و العِلمِ بِمَواضِعِ الحَقِّ .» اینجاست که سردارانی میخواهد که از آماج تهمت قرار گرفتن نترسند، بایستند و تبیین کنند. غیظ دشمنان نسبت به آیتالله مصباح به اینخاطر بود که میدیدند حافظ منبع قدرت کشور، یعنی اندیشۀ زلال دینی بود. اینکه مقام معظم رهبری اینگونه باعظمت از مرحوم آیتالله مصباح یاد میکنند، بخاطر چنین نقشیست که در بزنگاهها ایفا کردند.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily