❌اعتقاد به آموزه های غربی در عرصه تربیت❌😢😔🙇♂🙇♀
برخی از والدین برای یافتن راه تربیت فرزندان خویش بهدنبال منابعی میروند که بر اساس مبانی فکری غرب و روانشناسی مادیگرا تألیف شدهاست بههیچوجه نمیتوان با روشی که بر اساس مبانی مادی تعریفشده فرزندی را پرورش داد که به اهداف دینی برسد.
این روانشناسی و علوم تربیتی برای دینی تربیت کردن فرزند ما به وجود نیامدهاست کسانی هم که این علوم را تولید کرده و آن را تبلیغ میکنند ادعا ندارند با عمل کردن به روشهای موجود در این علوم میتوان تربیت دینی را در پیش گرفت.
بسیاری از مفاهیم و اهداف تربیت دینی در این روانشناسی تعریف نشدهاست مگر کسی که روانشناسی غربی را تولید کرده میفهمد که چرا باید دختر و پسر را به گونهای تربیت کرد که هنگام روبهرو شدن با یکدیگر حیای نگاه و حیای پوشش و حیای ارتباط را مراعات کنند؟اصلا از نگاه او حیا چه معنایی دارد شما با روشهای موجود در این روانشناسی چگونه میتوانید دختر یا پسری با حیا تربیت کنید حتی گاه در این روانشناسی کنار گذاشتن حیای دینی راهی برای بدست آوردن آرامش معرفی میشود...
در روانشناسی مادیگرا بعد معنوی انسان و جهان نادیده گرفتهشده است بههمین دلیل نمیتواند راهکار درستی برای حل مشکلات روانی ارائه دهد از سوی دیگر این روانشناسی نمیتواند راهکارهای دینی را در حل مشکلات تربیتی بفهمد.
اینها معتقدند احساس گناه موجب افسردگی است نه خود گناه اگر شما گناه کنید و احساس گناه نکنید افسرده نخواهید شد اما اگر احساس گناه کنید حتی اگر واقعا گناه نکرده باشید افسرده خواهید شد.
📚منبع:کتاب من دیگر ما جلد اول
نویسنده:آقای محسن عباسی ولدی