بسمه تعالی
با توجه به درخواست های مکرر مردم از مجموعه شورای اسلامی و دهیاری روستای کندر مبنی بر مختصر شدن مراسمات برای متوفیان روستا بر آن شدیم تا با همفکری و نظرسنجی از اهالی و بزرگان طایفه و ریش سفیدان به این امر مهم بپردازیم که مراسمات به صورت مختصر شده و به جمع بندی ذیل پایبند باشیم و با امضا و تایید این مرقومه در کنار زحمتکشان روستا این موضوع را مرتفع و مردم را از نگرانی و اضطراب در آوریم.
۱. پس از بحث و تبادل نظر با بزرگان در جلسه نتیجه بر این شد که از این تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱ به بعد در حسینیه ها و مساجد و تکایا جهت پذیرایی از مهمانان بابت مراسم ختم سفره ای پهن نگردد فقط مراسمات ختم بر مبنای اعلامیه ای که منتشر می گردد برگزار شود و پذیرایی از مهمانان به صرف چای و خرما و در مسجد انجام شود.
۲.بعد از مراسم خاکسپاری کلیه مراسمات اطعام اعم از شب غریب و سوم و هفتم به صورت مختصر و در حد فامیل درجه یک برگزار گردد.
۳.پس از نصب اعلامیه کلیه مراسمات اعم از مراجعه به منزل جهت تسلیت و عزیمت برای فاتحه خوانی منتفی بوده و کلیه دید و بازدید برای عرض تسلیت در محل برگزاری ختم(مسجد جامع و حسینیه)می باشد و مردم از مراجعه به منزل خودداری کنند.
۴.خواهشمند است طبق این توافق صاحبان عزا همراهی نموده و از تعارف جهت صرف نهار و شام غیر از افراد یاد شده درجه یک و زحمتکشان در امر کفن و دفن و مدیریت مراسم مسجد خودداری نمایند.
۵.از کلیه اهالی محترم روستا اعم از خواهران و برادران و مسئولین خواهشمند است که در این امر خدا پسندانه کمک کار مسئولین امر بوده و در این مراسمات شرکت ننموده تا از هزینه های مضاعف به صاحبان عزا جلوگیری گردد.
۶.برگزاری مراسم ختم راس ساعت اعلام شده در مسجد جامع بوده و بعد از قرائت فاتحه از درب امام زادگان عبدالله و طاهر(ع) یا آرامستان بهشت معصومه(س) با خانواده متوفی خداحافظی نمایید.
۷.بعد از مراسم خاکسپاری و سوم و هفتم تا چهلم هیچگونه مراسمی برگزار نگردد به جز بستگان درجه یک
۸.مراسم چهلم و سالگرد مختصر و راس ساعت اعلام شده بر سر مزار برگزار گردد.
۹.شورای اسلامی و دهیاری و کارگروه مربوطه مجری اجرای طرح تصویب شده می باشد.
۱۰.صاحبان متوفی جهت دریافت مجوز کفن و دفن حتما به دهیاری مراجعه نمایند.
در پایان از همکاری شما عزیزان و اهالی محترم روستای کندر کمال تشکر و قدردانی را می نماییم