✳️ دیپلمات، آمریکایی یا ایرانی؟
محسن بهاروند (معاون وزیر امور خارجه): موضوع حقوق بشر يكی از محورهای گفتگو در مذاكرات احتمالی آينده ايران و آمريكا است. موضوع اعدام و مواجهه با زندانيان سياسی بيشتر مورد توجه است. من با مجازاتهايی مثل اعدام موافق نيستم.
۱) اشتباه نشود! این آقا معاون "ظریف" است اما به جای معاون وزارت خارجه آمریکا حرف زده است.
٢) اين جناب و همفکران ایشان در وزارت خارجه برای هر روز سفر به اروپا و آمریکا بین ٢٠٠ تا ٣٠٠ یورو از بیت المال مسلمین حق ماموریت میگیرند تا درباره «نقض حقوق بشر در ج. ا. ا» به حافظان چشمآبی و موطلایی حقوق بشر، حساب پس داده و برای حذف مجازات اعدام از قوانین ایران تعهد بدهند.
٣) جالب اینجاست که این دیپلمات بلندپایه میخواهد درباره حذف مجازات اعدام و نحوه رفتار با زندانیان سیاسی در ایران با آمریکایی مذاکره کند که هر سال رکورد اعدام در جهان را میشکند و با زندانیان سیاسی به شیوه «گوانتانامو» برخورد میکند.
۴) حالا میتوان معنی این جمله را بهتر فهمید: «من انقلابیام، دیپلمات نیستم»!
۵) متأسفانه در وزارتخانه ظریف از این دیپلماتها فراوان پیدا میشود چون انقلاب هنوز به وزارت امور خارجه صادر نشده است!
۶) به برکت وجود امثال ایشان است که برجام و قراردادهایی شبیه برجام توسط وزارت امور خارجه، پذیرفته شده است.
٧) سکولاریسم یعنی این که در یک نظام دینی و تابع شریعت و فقاهت، یک دیپلمات برجسته بگوید: «من با اعدامموافق نیستم»! مگر قرار است شما موافق باشی؟ مگر قوانین مملکت تابع نظر شماست؟ مگر مردم مثل شما مقلد آمریکا و اروپا هستند؟ در یک نظام دینی فقط «دین» تعیین میکند اعدام باشد یا نباشد و این نکتهای است که دیپلماتها نفهمیده و نخواهند فهمید!