☑️ اجبار در امر به معروف و نهی از منکر بر خلاف نسخۀ قرآنی است
💠 آیتالله عابدینی در مراسم تکریم و معارفه دبیر ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر استان قزوین اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر زیرساختهایی دارد که لازم است آنها را جدی بگیریم.
🔹وی با بیان اینکه اجبار در امر به معروف و نهی از منکر بر خلاف نسخه قرآنی است، تصریح کرد: هر کجا مردم وادار به امر به معروف و نهی از منکر شدند، جواب منفی گرفته شد و هر کجا به نسخه قرآنی عمل کردیم موفق شدیم.
🔻حجتالاسلاموالمسلمین حمیدرضا صادقزاده مدیرکل امور استانهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور نیز که در این مراسم حضور داشت، گزارشی از برنامههای ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ارائه کرد.
💢 گفتنی است در این مراسم حجتالاسلام و المسلمین مهدی احمدی به عنوان دبیر جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین معرفی و از خدمات حجتالاسلاموالمسلمین بحری دبیر پیشین قدردانی شد.
🖥 متنکاملخبر و تصاویر:
https://b2n.ir/j85079
#امر_به_معروف |
#نهی_از_منکر |
#قزوین |
#آیت_الله_عابدینی |
#امام_جمعه_قزوین
#شبکه_امامت_قزوین👇
@shabake_emamat_qazvin