🔴وزیر خارجه مصر: کشورهای عربی طرح ترامپ برای غزه را رد کردهاند
⬅️ وزیر خارجه مصر به همتای آمریکایی خود تاکید کرد کشورهای عربی طرح رییس جمهور ایالات متحده برای غزه را رد میکنند.
⬅️به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر به مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا گفت: کشورهای عربی طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده را برای جابجایی فلسطینی ها در غزه و کنترل این باریکه را رد کردند.
⬅️وزارت خارجه مصر اعلام کرد: عبدالعاطی در نشستی در واشنگتن بر اهمیت تسریع در بازسازی غزه تا زمانی که فلسطینی ها در آنجا هستند، تاکید کرد.
⬅️در بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا هم پس از این دیدار به طور مشخص به طرح ترامپ اشاره نشد، اما اعلام شد که روبیو «بر اهمیت همکاری نزدیک برای پیشبرد برنامه ریزی پس از جنگ برای حکومت و امنیت غزه تاکید و اعلام کرد که حماس هرگز نمی تواند غزه را اداره کند یا دوباره اسرائیل را تهدید کند
https://fa.shafaqna.com/news/1983259/
جزئیات 👆👆👆
🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔
@shafaqna_com