🔴 هممیهن نوشت: برخورد منطقی وزارت علوم در برابر پدیده قتل امیرمحمد خالقی، جلوی تکرار حادثه ۱۸ تیر ۷۸ را گرفت
🔹اعتراض دانشجویان امری غیرمنتظره و غیرطبیعی نیست. ولی روشن بود که با توجه به سابقه کوی دانشگاه، اعتراضات ابعاد بیشتری پیدا کند و باز هم روشن بود که نباید بر این ابعاد جدید بنزین ریخت و خاطره تلخ کوی دانشگاه در سال ۱۳۷۸ را زنده کرد. برخورد مدیریت دانشگاه تهران و وزیر علوم از این نظر پسندیده بود.
🔹اتفاقاً این ظرفیتها با نحوه واکنش رسمی مرتبط است. همانگونه که در سال ۱۳۷۸ ماجرایی را که خاموش شده بود، لباس شخصیها با حمله به کوی دانشگاه شعلهور کردند و هزینه سنگینی برای کشور برجای گذاشتند.
🔹با اطمینان میتوان گفت که برخورد دولت و وزارت علوم و مدیریت دانشگاه به آرامش کمک خواهد کرد؛ اگر دیگران بگذارند که همهچیز از نزدیک هم قشنگ باشد.