🌹🌹🌹🌹
خلاصه زندگی نامه بیسیمچی شهید شیخ رحمت طاهر آبادی
🌹🌹🌹🌹
شهید رحمت الله طاهر آبادی، فرزند علی اکبر در دهم شهریور ماه سال 1344 در بخش مرکزی شهرستان کنگاور و در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد.
او دوره های دبستان و راهنمایی را در زادگاهش سپری کرد. سپس به علت علاقه زیادی که به اسلام و اهل بیت پیامبر ( ص )، خصوصا" حسین بن علی ( ع ) داشت، جهت فراگیری علوم دینی وارد حوزه علمیه ی امام جعفر صادق ( ع ) اصفهان گردید و مشغول تحصیل شد.
او انسانی آرام، مظلوم، خوش رو، مخلص، متین و شوخ طبع بود و در مراسم و دعاها با خواندن مرثیه به آن مجالس گرمی می بخشید.
شیخ رحمت، منزلت و جایگاه خاصی در نزد دوستان و آشنایان داشت. تنها چیزی که برایش اهمیت نداشت، تظاهر به دیانت و پارسایی بود. سعی می کرد که مردم کمتر بدانند که او چه می کند. او نویسنده ای زبر دست و خطاط و طراحی ماهر بود و چنان جاذبه ای داشت که با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران او از طریق سپاه پاسداران عازم جبهه شد.
شیخ رحمت در عملیات ها جزو اولین نفراتی بود که به دشمن حمله می کرد. همیشه می گفت: راستی اگر جنگ به پایان برسد و ما شهید نشویم، جواب همرزمان شهید مان و خانواده آن ها را چه بدهیم؟
او در بیشتر عملیات ها شرکت داشت که چندین بار مجروح شد، ولی هر بار بلافاصله پس از بهبودی دوباره به جبهه ها باز می گشت. ایشان در لشکرهای قمر بنی هاشم ( ع )، کربلا، امیر المؤمنین ( ع ) و تیپ مستقل نبی اکرم ( ص ) خدمت می کرد.
شهید از بیسیم چی تیپ نبی اکرم ص کرمانشاه بود سپس بعنوان معاون گروهان الجهاد در گردان خیبر در دوم مرداد ماه سال 1367 در منطقه غرب و در عملیات مرصاد (در سه راهی روستای ترکویس سرپل ذهاب و در مقابل ۵۵ دستگاه تانک پیشرفته ارتش بعث عراق) بر اثر اصابت گلوله به سر به درجه رفیع شهادت نائل گشت.
(دوروز قبل از عملیات مرصاد)
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
شهید رحمت الله در فرازی از مناجات خویش چنین نوشته است: خدایم خود می دانی، هر طور می خواهی در قیامت با من رفتار کن و کرم و رحمتت را در دادگاه رحمت به کار بر. خدایا، همه اش از تو خوبی بوده، از من بدی و پستی و زشتی. مولا، حال که در دنیا به من اینقدر لطف و کرم کردی، در آخرت که محتاج ترم، به من لطف و کرم و عنایت خویش را نشان ده.
پیکر طلبه شهید رحمت الله طاهر آبادی را در گلزار عمومی شهرستان کنگاور به خاک سپرد
یادش گرامی و راهش پر رهرو
🌹🌹🌹🌹🌹
#کانال_شهیدان_حیدری_فر