᪥࿐࿇﷽࿇࿐᪥
#شهیدانه
#یادواره_شهدا
شهید والامقام حسین رحمانی
تولد: ۱۳۲۶/۰۲/۰۶
شهادت: ۱۳۶۵/۱۱/۰۶
مسن ترین شهید روستا که با داشتن چندین فرزند نتوانست بی تفاوت بنشیند و به جبهه های نبرد حق علیه باطل شتافت.
در روستاي نصرت آباد از توابع شهرستان رفسنجان ديده بهجهان گشود. پدرش علي، كشاورز بود و مادرش رقيه نام داشت. تا پايان مقطع راهنمايي درس خواند. سال۱۳۵۰، ازدواج كرد و صاحب دو پسر و دو دختر شد.
او عضو شورای روستا بود و در این زمینه هم فعالیت های زیادی در روستا انجام داد مثل تاسیس خانه بهداشت در منزل خودش که بعد ها به نام خود شهید در روستا افتتاح شد و هنوز هم به مردم خدمت رسانی می کند.
از خاطرات عجیب و به یاد ماندنی این شهید والامقام این است که وقتی دخترش بایک موتور سیکلت تصادف کرد و از دنیا رفت، راننده موتور سیکلت بازداشت شد. وقتی که از محل کارش برگشت اولین کارش این بود که رضایت داد تا راننده آزاد شود و بعد به کارهای کفن و دفن دخترش پرداخت.
اوایل انقلاب به دلیل کمبود امکانات گروه های بهداشت در مسجد مستقر می شدند و بچه ها را آنجا جمع می کردند و واکسن می زدند. شهید رحمانی با این کار مخالف بود چون برایش خیلی مهم بود که بچه ها به مسجد رفت و آمد کنند. ایشان پیشنهاد می دهد که کار واکسیناسیون در منزل خود شهید انجام پذیرد.
جهت عملی کردن این موضوع علیرغم کم پولی و نبود امکانات، چند چراغ نفتی تهیه کرد و خانه اش را گرم کرد و به گروه بهداشت داد تا بچه ها را آنجا واکسن بزنند.
می گفت بچه ها نباید از مسجد خاطرۀ بدی داشته باشند.
راحتی و امنیت مردم از اولویت هایش بود.
در اوایل انقلاب به مردم زمین با مبلغ کم می دادند. شهید رحمانی مقداری پول پس انداز داشت. به او پیشنهاد شد که یک قطعه زمین بگیرد. ولی ایشان تصمیم دیگری داشت. بانوان روستا برای گرفتن چند نان باید به شهر بروند. چو وسیله ندارند باید سر راه بایستند و با ماشین های عبوری به شهر بروند.
می گفت غیرتم اجازه نمی دهد زنان روستا برای گرفتن چند نان سر راه بایستند و با ماشین غریبه ها به شهر بروند. راحتی و امنیت مردم از اولویت های او بود. به همین دلیل به جای تهیۀ زمین، با همراهی و شراکت پدر بزرگوارش یک نانوایی در روستا دایرکرد که هنوز هم خدمت رسانی می کند.
حسین كارگر معدن مس سرچشمه بود و به عنوان بسيجي در جبهه حضور يافت.
در حین عـملیـات کربلای۵ در تاریخ ششم بهمن ۱۳۶۵، در جبهه شلمچه بر اثر اصابتتركش به سر، شهيد شد.
پیکر وی را در روستای عباس آبادحاجی از توابع شهرستان زادگاهش رفسنجان به خاک سپردند.
ادامه دارد...
تهیه شده توسط واحد پژوهشی و فرهنگی ستاد یادواره شهدای والامقام عباس آباد حاجی
🇮🇷🌷 پایگاه بسیج شهیدان خدادادی عباس آباد حاجی رفسنجان
روبیکا
https://rubika.ir/Shahidankhodadadiabbasabadhajii
ایتا
http://Eitaa.com/Shahidankhodadadiabbasabadhaji