👉2👈
ادامه 👆👆👆
3️⃣ اعتبار: اعتبارِ ارزِ دیجیتال در ایران پذیرفته نشده. ارز، ارزش و اعتبارَش به این است که در بینِ مردم و دولتها معتبر باشد و بتوان با آن معامله کرد. چیزی که عرف آنرا بعنوانِ ابزارِ انتقالِ مال نپذیرفته باشد پوچ است و معاملهی مبتنی بر پوچ هم اشکال دارد.
4️⃣ سلطهی اقتصادی: سرمایه گذاری درارزِ بین المللی بنوعی خروجِ ارز و سرمایه از کشور است و زمینهساز سلطهی بیگانگان و تضعیفِ اقتصادِ ملی. در غالبِ کشورهای پیشرفته، رمز ارزها ارزشِ چندانی ندارد و کشورهایی مثلِ ترکیه، برزیل، کلمبیا، آرژانتین، آفریقای جنوبی، مکزیک و شیلی بیشترین آمار استقبال از بیت کوین را داشتهاند.
➕بیت کوین چند ماه بعد از بحرانِ بانکداری جهانی، عرضه شد! برخی تحلیلگران معتقدند بیت کوین، جایگزینِ بانک است و راهی جدید برای استعمارِ دارائیهای ما! آنگاه دیگر نیازی به نفت و طلای ما نخواهند داشت. سیستمِ پولیِ بیت کوین، نوعی سفتهبازی و سوداگریِ شیک و مدرن محسوب میشود! بیت کوین یک بانکِ بزرگِ بینالمللی است برای جلوگیری از افتِ سرمایهی ابر ثروتمندهای دنیا.
5️⃣ بستر فساد: امروز در ارزِ دیجیتال، بدلیلِ ناشناس بودنِ طرفینِ معامله، تجارتهایی نظیرِ مبادلهی مواد مخدر، قاچاقِ انسان و اسلحه، فروشِ مشروبات الکلی و... انجام میشود. پلیسِ فتا هم چون به سرورهای بیت کوین دسترسی ندارد، توانائیِ نظارت بر فرایندِ معاملات را نخواهد داشت.
✅ دینِ اسلام، ثروتی را حلال و طیب و مبارک میداند که با کدّ یمین و عرقِ جبین بدست آمده باشد! اینکه یک جوان بجایِ کار و تلاش، گوشی بدست دمرو در خانه دراز بکشد و با بورسبازی و ارزِ دیجیتال ثروتِ هنگفت کسب کند را نمیپسندد! ثروتِ باد آورده، خوشبختی و آرامش نمیآورد: باد آورده را باد میبَرَد.
🆔
@SinJimDin