🔴 بلومبرگ: اسد از طریق امارات متحده عربی به آمریکا نزدیک شد و سعی کرد توافقی را ترویج کند که بر اساس آن متعهد می شود که اگر کشورهای غربی به او کمک کنند در قدرت بماند، همه روابط را با ایران و حزب الله قطع کند
به گفته افراد دیگر آشنا با این طرح، اسد یک رهبر ارشد مسیحی را برای دیدار با ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان اعزام کرد تا آنچه را که او تهدیدی برای اقلیت مسیحی سوریه می داند، در صورت پیروزی شورشیان اسلامگرا، منتقل کند. آنها گفتند که هدف این بود که اوربان، متحد ترامپ، این خطر را به رئیس جمهور آینده ایالات متحده منتقل کند.
ترامپ که در پاریس است، به رویدادهای میدانی واکنش نشان داده است. او در ایکس گفت:
«هیچ وقت در سوریه سود زیادی برای روسیه وجود نداشت، جز اینکه اوباما را واقعا احمق جلوه دهد. در هر صورت، سوریه یک آشفتگی است، اما دوست ما نیست، و ایالات متحده نباید با آن کاری داشته باشد. این مبارزه ما نیست. اجازه دهید آن را بازی کند. درگیر نشو!»
@SyrianToPersian