♦️تلنگر هسته ای به اروپایی ها
خبرگزاری خانه ملت:ابوترابی در رابطه با فرمان مقام معظم رهبری برای انجام مقدمات غنی سازی جهت رسیدن به ۱۹۰ هزار سو، گفت: به سبب نقض روح و جسم برجام از همان ابتدا می توانستیم از این توافق نامه خارج شویم ولی مدارا کردیم تا با خروج آمریکا، برجام بی خاصیت شد.
نماینده مردم نجف آباد، تیران و کرون در مجلس افزود: فلسفه وجودی مذاکرات و برجام رفع تحریم ها و کاهش فشار اقتصادی بود که به هیچ وجه محقق نشد.
وی ادامه داد: فرمان مقام معظم رهبری برای انجام مقدمات غنی سازی جهت رسیدن به ۱۹۰ هزار سو، تلنگری است به اروپاییان که اگر بخواهند مانند آمریکا بدعهدی و خلف وعده کنند ما نیز از ظرفیت های هسته ای خود به درستی بهره و استفاده خواهیم برد.
ابوترابی تصریح کرد: برجام چیزی جز اتلاف انرژی و امید واهی دادن به مردم نبود و مخالفت ما با این توافقنامه نیز به دلیل مشکلات امروز آن بود.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی افزود: دانشمندان باید با اطاعت از فرمان رهبری و با تلاش روز افزون و خستگی ناپذیر توان خود را به رخ آمریکایی ها و اروپایی ها بکشند.
🔗مشروح خبر:
goo.gl/3tdDa
🆔
@abotoraby
✳️
@TkSaFir