✅◀️ پاسخ شبهه
#شماره_240 ▶️✅
1⃣ این مطلب یک شایعه بین المللی قدیمی است که بیش از یک قرن و نیم قدمت دارد. اولین استفاده ی از این ماده به عنوان یک درمان برای سرطان، در سال ۱۸۴۵ در روسیه و در ایالات متحده آمریکا از سال ۱۹۲۰ گزارش شده است.
🔗
http://url.faranama.co/dpCdH
2⃣ "آمیگدالین" با نام مستعار ویتامین ب17، عنوان ماده ای است که در دانه میوههایی مانند زردآلو و هلو یافت می شود. این ماده به دست بشر و در آزمایشگاه نیز ساخته شده که نام آن "لاتریل" می باشد که به فرم قرص، داروی تزریقی و لوسیون پوستی عرضه می شود. این ماده یک ترکیب گیاهی حاوی قند و سیانید (گلیکوزید سیانوژن) است که در بدن به دنبال هضم توسط باکتریها و بر اثر آنزیم های گوارشی، ترکیبات سیانید را آزاد می کند.
🔗
https://en.wikipedia.org/wiki/Amygdalin
🔗
http://url.faranama.co/5K69g
3⃣ سیانید یک نوع سم عصبی (نوروتوکسین) است که اگرچه ممکن است که از رشد سول های سرطانی جلوگیری کند اما عوارض مسمومیت با این ماده مشهود است و اثرات زیانبار بیشماری بر روی سلول های سالم بدن دارد که باعث سردرد، تهوع، استفراغ، تشنج، آسیب های کبدی شدید ، افت شدید فشار خون، کما و در نهایت مرگ می گردد.
🔗
http://url.faranama.co/yiA1M
4⃣ نتایج مطالعات در خصوص تاثیر لاتریل بر سلولهای سرطانی، تا کنون متناقض بوده است. مطالعه ای در یکی از دانشگاههای کره جنوبی نشان داد که عصاره آمیگدالین در محیط آزمایشگاه می تواند از رشد سلولهای سرطانی پروستات جلوگیری نماید. همچنین در یک مطالعه بر روی مدل حیوانی، آمیگدالین تاثیرات خوبی بر مرگ سلولهای سرطانی ریه داشت. در حالیکه تکرار مطالعات، نتایج مشابه نداشتند و همچنین مطالعات دیگری نشان داد که این ماده هیچ گونه تاثیری بر روی سلولهای سرطانی در انسان نداشته است.
🔗
http://url.faranama.co/qHwqq
🔗
http://url.faranama.co/GszRp
🔗
http://url.faranama.co/5K69g
🔗
http://url.faranama.co/9Z5rt
5⃣ برخی مطالعات حاکی از مشاهده مسمومیت های شدید به دنبال مصرف لاتریل به عنوان درمان جایگزین و یا مکمل برای سرطان بوده اند.
🔗
http://url.faranama.co/b68nA
6⃣ سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تاثیر مثبت آمیگدالین و لاتریل بر سرطان را تایید نکرده است و مصرف آن را در افراد مبتلا به این بیماری، به جایِ درمان های اتخاذ شده، دلیلی بر تاخیر در درمان و کم نتیجه کردن روند درمانی آنها می داند.
🔗
http://url.faranama.co/XFkfH
7⃣ میتوان اینگونه نتیجه گرفت که آمیگدالین شاید در برخی موارد اثرات درمانی مفیدی در از بین بردن سلولهای سرطانی داشته است؛ اما ظاهرا به منظور تایید اثرگذاری واقعی این ماده در پیشگیری و یا درمان سرطان در کنار در نظرگرفتن عوارض جانبی آن، لزوم انجام پژوهش های گسترده و دقیق تری در این حوزه احساس می شود.
8⃣ پیامد اصلی و نامطبوب اینگونه پیامها، ترغیب بیمارانِ کشورهای جهان سوم به خرید مکملها از سوی شرکتهایی است که بازارهای فروش را در آمریکا و اروپا از دست دادهاند و همچنین عدم پیگیری لازم و جدی در درمان، از سوی بیماران و در نتیجه کم اثر کردن روند درمانی آنها می باشد.
• تدوین و تنظیم پاسخ توسط: سرکارخانم دکتر فریبا مزروعی
🔅روشنگری آرمان ماست🔅
لینک مطلب جهت انتشار:
💻
Anti-Shayee.blogfa.com/post/192
📲 تنها کانال رسمی آنتی شایعه در تلگرام:
🆔
@Anti_shayee
بازنشر از:
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
@Wiki_Shobhe