«عقلانیت»
🌀🔔
چه کسانی شمشیر حزب الله و محور مقاومت را در مقابله با صهیونیستهای کودک کش، کُند میکنند ؟
لطفا با دقت بخوانید و منتشر کنید
🔰
ظریف و جعجعها
✍ حسین نقی
🔻۱- سمیر جعجع، عضو شناخته شده و رئیس اجرایی حزب القوات اللبنانیه لبنان است؛ او قبلا رهبر فالانژها بوده و از رهبران ائتلاف ۱۴ مارس. همینها کافی است تا متوجه شویم او در واقع نماینده آمریکا و غرب در لبنان است. جعجع از اصلی ترین مخالفین حزب الله هم هست. او و همفکرانش همواره تلاش می کنند مشکلات اقتصادی سالهای اخیر لبنان را به گردن حزب الله بیندازند. حزب اللهی که مطابق قانون اساسی لبنان نقشی در اداره دولت لبنان نداشته و نخواهد داشت. ایده محوری گفتمانی که سمیر جعجع و همفکرانش دنبال می کنند، نفی مقاومت و نفی مبارزه با اسرائیل و همچنین تعامل و همکاری صد درصدی با آمریکاست. در یک ماه اخیر هم صدای این تفکر که طرفداران قابل توجهی هم در لبنان دارد در رسانه های لبنان بازتاب دارد که حزب الله را از گسترده شدن جنگ بر حذر می دارد.
🔹
در واقع یکی از ترمزهای جدی حزبالله در گستردهتر کردن جنگ با اسرائیل، وجود این تفکر و طرفداران آن در میان مردم لبنان است. تفکر ضد مقاومت و طرفدار سازش و تسلیم به هر قیمتی. تفکری که شکست و ناکارآمدی آن در فلسطین برای همه حتی طرفداران این تفکر، عیان شده است. در سالهای اخیر هم ناکارآمدی اقتصادی دولت لبنان با پروپاگاندای رسانه ای آمریکاییها، توانسته است یک منطق مقبول از این تفکر دست و پا کند. این روزها هم لبنانیها را از خطر ناوهای آمریکایی در صورت گسترده شدن جنگ، می ترسانند.
حتما می گویید چقدر این حرفها برای ما ایرانیها آشناست!
🔻۲- احتمالا محمدجواد ظریف در میان مسوولین سالهای اخیر کشور، نزدیکترین تفکرات را به سمیر جعجع و دوستانش دارد. ظریف نماینده استاندارد گفتمان دوستان آمریکا در ایران است. گفتمانی که راه حل تام و تمام حل مشکلات داخلی را در گرو وابستگی به آمریکا می داند. ظریف هفته گذشته در جمع کانون وکلا یک سخنرانی درباره فلسطین از منظر حقوق بین الملل داشت؛ حرفهای خوبی هم درباره حقوق فلسطینیها زده بود. هر چند امروز در دنیا دفاع از فلسطین و هجمه به اسرائیل، خیلی کار سختی نیست و هر کس ذره ای شرف و انسانیت داشته باشد متوجه جنایات اسرائیل میشود.
🔹 اما آنچه از صحبتهای ظریف مهم و قابل توجه بود، بخشی بود که بیشتر به داخل کشور مربوط می شد و مخاطب داخلی داشت. برخی جملات پرحاشیه ظریف اینها بودند: «در سیاستخارجی دو بحث داریم؛ یکی حضور و دیگری نفوذ. حضور متضاد نفوذ است. قرار نیست ما جای مستضعفین بجنگیم». «مردم خسته شدند از اینکه هزینه بپردازند». «اگر آمریکا پای ایران را وسط بکشد، برای یکی از مقامهای حاکمیتی اتفاقی نمیافتد، کسی که بمب میخورد مردم ایراناند، کسی که تحریم می شود مردم ایراناند».
🔻۳- این نوع موضع گیری در روزهای اخیر، مختص به جواد ظریف نبود. حسن روحانی و عباس آخوندی هم مواضع مشابهی گرفتند. روحانی در یکی از جلسات سیاسی انتخاباتی خود گفت: «شبح جنگ بیش از هر زمانی بر منطقه سایه افکنده است. روزها و هفتهها و ماههای آینده برای ایران و کل منطقه بسیار سرنوشتساز است و باید هوشیار باشیم تا سایه جنگ به طور کامل از کشور دور شود.»
🔹 عباس آخوندی وزیر ضدمسکن دولت روحانی هم در توییتی نوشت: «ورود ایران به جنگ خواسته مشترک اسرائیل و روسیه است. هریک منافع خود را در آن می بینند»
🔻 ۴-
چرا غربگراهای داخلی این روزها یاد ترساندن مردم از جنگ افتاده اند؟ طوفان الاقصی بیش از یک ماه است آغاز شده؛ چرا در روزهای آغازین نبرد، آمریکادوستان داخلی یاد سایه جنگ نبودند؟
🔸
مخاطب این دست سخنان ظریف، روحانی و آخوندی، در درجه اول شخص رهبر انقلاب است.
🔸
با توجه به شرایط پیش آمده، تنها راه پیروزی مقاومت، جدیتر شدن و گستردهتر شدن تهدیدات معتبر علیه آمریکا و اسرائیل در منطقه، توسط جریانات مقاومت است. جریان آمریکایی داخلی در حال مخابره این پیام به رهبر انقلاب هستند که در صورت گستردهشدن نبرد و جنگ با اسرائیل و تهدیدات علیه آمریکا، نخبگان غربگرا، رسانههایشان و بدنه اجتماعی این جریان فعال خواهند شد.
🔸 درست شبیه اصحاب معاویهگرای امام حسن(ع) که در میانه نبرد، ندای «البقیه» سر داده و ادامه زندگی بدون تنش را بر نبرد با معاویه ترجیح دادند و در نهایت امام را وادار به صلح نمودند. کارکردی شبیه «مرجفون» در مدینه که از ترس، شایعهپراکنی می کردند و مردم را از دشمن میترساندند
@Aqlaniyyat