🔴 نکاتی مهم راجع به نوشیدن آب در ماه مبارک رمضان
به نام خدا
♻️ (وَ لِكُلِّ شَیْءٍ زَكَاةٌ وَ زَكَاةُ الْأَبْدَانِ الصِّیَامُ) الكافی ج 4 ص62 برای هر چیزی زکات است و زكات بدن هم روزه گرفتن است.
با توجه به طبع و مزاجی که اکثر مردم ایران دارند عطش زیادی به افراد عارض می شود و نکاتی چند را باید یادآور شد که به شرح ذیل می باشد:
1- باز کردن روزه با هر نوع نوشیدنی سرد به علت نبود غذایی که با آن مخلوط شود و گرمای بالای معده بعد از روزهداری موجب جمع شدن معده شده و پیرو آن موجبات سردی اعضای رئیسه مانند مغز، کبد، قلب و بیضتین را فراهم کرده که ضعف حرارت غریزی را در آن اعضاء به دنبال دارد و بیماریهایی از قبیل دیابت، اماس، نازایی، رعشه(پارکینسون) و .... را پدید می آورد.
2- اگر موقع افطار عطش، بسیار باشد برای رفع آن کمی آب گرم بنوشید، یا بهمراه عسل یا خرما که باعث ذوب شدن و لطیف شدن و از بین رفتن خلطی که باعث عطش میشود.
3- خوردن آب قبل و بعد از غذا، هضم را با مشکل روبرو میکند.
4- آشامیدن آب در بین غذا مضر بوده خصوصا در افرادی که دارای معده سرد هستند و باعث پراکنده شدن غذا در معده شده که مانع جمع شدن غذا در قعر معده میشود که هضم در آنجا قویتر است.
5- آب سرد بعد از خوردن شیرینی یا ترشی و بعد از میوهها بخصوص میوههای مرطوب باعث فساد معده می شود.
6- به سرعت آب ننوشید بلکه بتدریج و حداقل در سه نفس.
7- بهترین زمان آشامیدن آب زمانیست که غذا از دهانه معده گذشته باشد(تقریبا دو ساعت بعد از غذا).
8- آب سرد در وسط خواب و بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب به جهت مواردی که ذکر شد و آنکه باعث ایجاد امراض عصبی مثل سستی اعضاء و رعشه و امثال اینها می گردد، مضر است.
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦
@Zendegi_Et