✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
⁉️متن #شبهه و سوال🔻🔻
⬅️این درست هست که زمانیکه امام زمان ظهور کنند حتی فقها و مراجع ایشونو رد میکنن و پس از احتجاج ها امر حقیقت ظهور روشن میشه و یکباره امام تشریف میارن و خودشونو معرفی میکنن یا پیش زمینه ای هست و نماینده ای نزد مردم میفرستند و سپس خودشونو آشکار میکنن.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📝
متن پاسخ به شبهه🔻🔻
⬅️استاد شهبازیان بزرگوار از اساتید مرکز تخصصی مهدویت مقاله ای نوشتند در رابطه با بررسی روایاتی که می گویند علما جلوی امام زمان (عج) می ایستند.. روایات را آورده و آن روایات را بحث کرده اند که آن روایات عموما علمای شیعه خیلی مراد نیست، علمای بتریه هست.
↖️
علمای بتریه، کسانی از فرقه ی زیدیه هستند، شیعیان دوازده امامی نیستند و خلاصه موضوعات مختلفی که بحث می شود و این روایات عموما مربوط به فقهای شیعه نیست، چون ما روایت های فراوانی هم در رابطه با دفاع از علما داریم.
#پرسش_پاسخ۹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: استاداحسان عبادی
(🔺جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅