📜گزیده بیانات استاد زاهری
🖊سلسله مباحث تربیت ولایت مدار
🗓ایام فاطمیه، 27 دی 99
🔸فلسفه کلی دین این است که انسان ضعف های درونی خودش را برطرف کند و به نقطه قوت تبدیل کند.
🔸هر واجب و مستحبی که نگاه می کنیم برای آن است که ما قدرتمندتر بشویم. و اعدوا لهم ماستطعتم من قوة، من قوة حکایت از انواع و اقسام قدرت ها دارد. فقط در بعد نظامی منظور نیست. همانطور که خداوند بر جرقه های زیر پای اسب رزمنده ها، بر نفس مرکب یک مجاهد قسم میخورد (والعادیات ضبحا)، در جبهه های دیگر نیز وجود دارد.
🔸مداد العلما افضل من دماء الشهدا. علامه مصباح در جبهه مبارزه علمی و جنگ نرم توانست لشکری تربیت کند و همردیف مجاهدان جبهه مقاومت همچون شهید سلیمانی قرار بگیرد. همینطور شهید فخری زاده.
🔸 هر امر تربیتی، اخلاقی و هر عمل عبادی را که می خواهیم یاد بدهیم، آن را بریزیم در یک ظرفی به اسم قدرت. در بستر قدرت نماز را یاد بده. چرا نماز بخوانم؟ آن کسی که نماز نمیخواند قدرتش هم کمتر است.
🔸چطور بچه هایی که چند نسل با حاج قاسم فاصله سنی دارند همگی حاج قاسمی را که ما خودمان هم همین چند سال اخیر ایشان را شناختیم، دوست می دارند و میخواهند عکسش را به سینه بچسبانند و او را الگو قرار دهند؟ چون او شد مصداق و معیار قدرتنمایی. همه مردم از هر قشری از روحیه قهرمانانه یک الگو خوشش می آید.
🔸نمایش قدرت با طعم نماز، نمایش قدرت با طعم روضه، با طعم نظم. دخترم تو اگر اینگونه باشی زن قدرتمندتری هستی.
🔸دختر شعیب وقتی میخواهد موسی را برای پدرش توصیف کند اینگونه توصیف میکند: یا أبت استأجره إنه لقویٌّ أمین؛ او قوی و امین است.
ادامه 👇👇👇
✅
@aale_ya_sin