🚨نکاه آسیب شناسی به تجمعاتقانون تکلیف را مشخص کرده است
ازجمله سوالاتی که دریک نگاه واقع بینانه باید به تجزیه و تحلیل آن پرداخت واین پدیده را از منظرجامعه شناسی مورد نقد و کنکاش قرار دادنوع برخوردبا اینگونه تجمعات است.از این روبه نظرمی رسدیکی ازآسیب هایی که جامعه را ازمسیرانضباط وعدالت اجتماعی دربیان مطالبات مردمی دچارابهام خواهدکرد،عدم بسترسازی وتمهیدات قانونی درشکل گیری تجمعات است.
بستری که می تواندکنش های اجتماعی را در مسیرقانون تنظیم می کند و واکنش های جامعه درمسیر عقلانیت قراردهد.ازاین رو به طرح چندسوال تامل انگیزباید پرداخت.
■آیا مردم می توانند صدای قانونی خود را به صورت قانونمند به گوش مسولان برسانند؟!
■ و یانقش احزاب و سازمان های مردم نهاد در برگزاری تجمعات قانونی و مطالبه گرایانه چیست؟!
■ و اینکه چرا زمینه و تمهیدات مناسب از سوی مسولین برای برگزاری اینگونه تجمعات صورت نمی گیرد تا مننجر به حوادث ناگوار نشود؟!
قانون تکلیف را مشخص کرده است؛
طبق ماده ۲۷ قانون احزاب برگزاری راهپیمایی ها و تشکیل اجتماعات حسب مورد با اطلاع و صدور مجوز وزارت کشور و استانداری با رعایت بند (۶) ماده (۱۱) این قانون و اصل بیست و هفتم (۲۷) قانون اساسی تبصره۱ـ دبیران کل احزاب موظفند حداقل هفتادو دو ساعت قبل از برگزاری اجتماعات و راهپیماییها مراتب را به اطلاع مسؤولان ذی ربط برسانند.
حال که قانون با رعایت دستورالعمل مجوز قانونی برای برگزاری تجمعات را داده مناسب است در راستای تربیت سیاسی شهروندان آموزش های لازم صورت پذیرد تا با رفتارهای نامناسب زمینه سو استفاده جریان های معاند به وجود نیاید
یک معلم