🕌 سفارش ۲ سال پیاپی رهبر به نماز جمعه میبد
به فرمایش رهبر، «
نماز جمعه قلب فرهنگی شهر» است و آنگاه که شهری دچار تغییر بافت نزدیک به ١سوم جمعیت خود باشد، «قلب فرهنگی شهر» باید بسیار بیشتر بتپد! ولی در این سالها و تا جایی که بنده خبر داشتهام، شهر میبد ۵ امام جمعه داشته که ۴ تن از آنان بیرون از میبد زندگی میکردهاند و طبعاً هفتهای یکبار یا چند هفته یکبار برای سخنرانی به نماز جمعه میبد میآمدهاند! بنده پارسال این نسنجیدگی را به آیةالله اعرافی گفتم ولی شوربختانه پاسخی نشنیدم! ولی خوشبختانه پس از چند ماه،
رهبرمان نیز در ۵ مرداد ۴۰۱، چنین فرمودند:👇
👈 «آقایان محترم! امامجمعه در روز جمعه مردم را با گفتار خود، امر به تقوا میکند؛ من میگویم شما در روز شنبه و ١شنبه و ٢شنبه و ٣شنبه و ۴شنبه و ۵شنبه مردم را با رفتار خود، امر به تقوا کنید»
خب کسانی که در ۶روز هفته در میبد نیستند، چگونه مردم را با رفتار خود (بغیر السنتکم) به پرهیزکاری فرا بخوانند؟ چگونه میتوانند در شهر، «
سلوک مردمی» بورزند؟
◼️بیروننشینی ائمه جمعه؛ دایرهی بیرونمرکز!
آیا میشود که «نماز جمعه، قلب فرهنگی شهر باشد» و امام شهر در بیرون از شهر زندگی کند؟ آیا میشود «مرکز دایره» در «بیرون دایره» باشد؟ در این هنگام، تعریف شعاع دایره چیست؟ مدیریت بر این دایره چگونه خواهد بود؟
◼️پافشاری دوباره رهبر در پی کوتاهی برخی
امام خامنهای در ۲۶ دی امسال نیز بر همین فرمایش بخردانه پافشردند:
«اگر شما در شهر دیگری زندگی میکنید و [تنها] هفتهای یک روز یا دو روز برای نماز میروید به این شهر، یا در آن شهر، ارتباطات محدودی دارید، خب نمیتوانید تشخیص بدهید و نیازسنجی کنید. نیازسنجی، معاشرت میخواهد. اینجا میرسیم به مسئله مردمی بودن امام جمعه؛ امام جمعه باید در میان مردم باشد! باید با مردم باشد!»
◼️نگاهی به مدیریت آیةالله اعرافی
آیا در شهر میبد، طلبه فاضل و پرتوانی نیست که همانند امام جمعه جوان شهر اردکان (کانون اصلاحطلبان ایران)، شهر میبد را بچرخاند و آقای اعرافی به کارهای بزرگ و برزمین مانده کشوری، بویژه مدیریت «حوزه علمیه» برسند! چرا که امام خامنهای درباره مدیریت کنونی حوزه علمیه فرمودند که ادامه راه کنونی حوزه علمیه «
استحاله فرهنگی و سیلی به صورت اسلام» است! صورت اسلام یعنی صورت فاطمه زهرا (س).
🔺مصداق هشدار رهبر کیست؟