تاریخ ثابت کرده که هرگاه مسئولان بی تقوا در رأس حاکمیت جامعه نشسته اند و پول بیتالمال و حقوق های نجومی، و بالاترین امکانات را در اختیار گرفته اند ، باند فسادی را درست کرده اند که گند آن تا سالهای سال باقی مانده و حتی اگر بروند هم، بهای سنگینی بابت دفع شر و حاکمیت آنان از جامعه پرداخت شده است.
نمونه های تاریخی زیادند !
از خلفای جور اموی و عباسی بگیر تا شاه پهلوی و اکبرشاه ها و.....😎
امروز در جمهوری اسلامی، به نابرکتی رأی مردم، کل مافیای قدرت و ثروت در انحصار اصلاح طلبانی است که جیب خود و حتی بستگان خود را از خزانه بیت المال مسلمین با حقوق های نجومی و رانت و اختلاس و.... پر کرده و از آن برعلیه رهبری و سپاه و نهادها و اشخاص انقلابی استفاده سوء می کنند !⚠️😔
👈 در همین
#انتخابات است که خودمان تعیین می کنیم امکانات و اموال و سرمایه های مملکت مان را در اختیار چه کسانی قرار دهیم؟!
😔 تا وقتی که حقوق های نجومی و بالاترین امتیازات و امکانات (کمترین آن، معافیت های مالیاتی ناحق) ، مخصوص اپوزیسیون ها و ضدانقلاب و مخالفان ولایت فقیه باشد و حقوق های قانون کار و کارگری و مشاغل آزاد کاذب(با اخذ مالیات !!) هم برای مردم عادی و بسیجی ها و انقلابی های واقعی !😔 در انتظار معجزه ای برای تغییر و اصلاح وضعیت جامعه اعم از گرانی، ولنگاری فرهنگی و بی غیرتی و..... نباید ماند !!
❗️ اینجا چهل و یک سال از
#انقلاب خمینی گذشته و خائنین آشنا و ناآشنایی که دستشان از خزائن این مملکت، کوتاه شده بود دوباره به قدرت رسیده اند !⚠️
👈 هرچند رئیس صدا و سیما منتخب رهبری است ولی متاسفانه تصمیمات را مافیای قدرت و ثروت می گیرند !😔
این است که متأسفانه از یکطرف شاهد حذف برنامه هایی مثل ثریا و جهان آرا ییم و از آنطرف مجری ها و برنامه های پخش شده و روی آنتن رفته های پرحاشیه و بعضاً مخالف با نظام اسلامی دارند از امکانات جمهوری اسلامی برعلیه خود جمهوری اسلامی استفاده می کنند و در صدا و سیما هم پخش و مطرح می شوند!!😭
🤔 ظاهراً این بار هم قرار شده فیلم «کتونی رنگی» به کارگردانی ضدانقلاب و ضد ولایت فقیه، و موهن به مردم مسلمان (علی ملاقلیپور) ، از شبکه سه پخش شود !!!
🤔 اینجا جمهوری اسلامی است یا بهشت ضدانقلاب ؟!😔⚠️
انتخاب خود ماست !!
چشمان مان را خوب باز کنیم !!
📢
#انتخابات دوباره در پیش است !
با
#مجلس_انقلابی ، به استقبال بهبود وضعیت جامعه اسلامی مان برویم......👌
🆔
@afzayeshetelaat