🖌
#یادداشت_روز
🔹 ابعاد واژگونی یک نقشه جامع
#سعدالله_زارعی
🔸 «نقشه دشمن، نقشه جامعی بود؛ یعنی همه عوامل مسلطی را
که یک قدرت میتواند برای اخلال و تخریب در یک کشوری به کار ببرد، به کار انداخت، همه این عوامل را ردیف کرد؛ عامل اقتصادی... عامل امنیتی... غوغای ایرانهراسی... بهکارگیری دستگاههای تبلیغاتی... همراه کردن بعضی عناصر داخلی... بهکارگیری انگیزههای مختلف قومی، مذهبی، سیاسی و شخصی».
این فرازی از فرمایشات مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار بیستم جمادیالثانی مداحان اهلبیت علیهمالسلام اجمعین است و ابعاد توطئه عظیمی که برای تسلیم کشور به راه افتاد را برملا میکند. درخصوص این موضوع نکاتی وجود دارد:
1ـ از حدود اواخر سال 1397 مشخص شد که ایران از شرایط بسیار سخت تحریمی عبور کرده و اقتصاد آن در حال حرکت از نقطه صفر به سمت بالاست. کمی بعد این حرکت شتاب گرفت تا جایی که نهادهای مرجع مالی دنیا اعلام کردند آهنگ حرکت اقتصادی ایران از متوسط جهانی بالاتر است و یک نهاد شاخص مالی بینالمللی که نرخ رشد سال 2021 ایران را 1/7 درصد اعلام کرده بود در اردیبهشتماه گذشته آمار خود را تصحیح کرده و رسماً اعلام کرد نرخ رشد سال 2021 ایران 3/7 درصد یعنی بیش از دو برابر پیشبینی بوده است. همین نهاد مالی اعلام کرد نرخ رشد ایران در سال 2022، پنج درصد و در سال 2023 به 7 درصد خواهد رسید. این آمار با همه نویدبخش بودن در عین حال از محاسبات مالی داخل کشور کمی عقبتر بود. همزمان با بانک جهانی، سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام کرده بود، نرخ رشد سال 2023 در ایران به 8 درصد میرسد.
با توجه به اینکه، تحریمهای اقتصادی و حفظ آن ابرراهبرد آمریکا در مواجهه با جمهوری اسلامی است، این اخبار اصلاً برای این کشور خوشایند نبود و لذا همزمان با اذعان به آن و تصریح به اینکه سیاست اعمال «تحریمهای سخت حداکثری» نتوانسته نیات و رفتار ایران را تحت کنترل درآورد، آمریکا را وادار به تأمل دوباره درباره ایران نمود. دولت بایدن با بهرهگیری از نهادهای یهودی مثل ایپک به این جمعبندی رسید که باید از طریق اعمال «آشوبهای سخت حداکثری» و بهکارگیری همه ابزار وارد شود. اینگونه بود که رئیسجمهور آمریکا علیرغم آنکه در تبلیغات انتخاباتی سال 2020 با صراحت و به تکرار اعلام کرده بود، در صورت پیروزی به برجام برمیگردد و علیرغم شور اولیهای که در راهاندازی فضای مذاکرات نشان میداد، از اواسط کار، سیاست وقتگذرانی را در پیش گرفت و از زمان آغاز مذاکرات هستهای در دوحه پایتخت قطر، اساساً بحث مذاکرات را کنار گذاشت. بورل رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در دیدار با دیپلمات ایرانی و در پاسخ به درخواست ایران برای ازسرگیری مذاکرات گفته بود «الان برای غرب مذاکرات هستهای اولویت ندارد و ما خواهان پاسخ مثبت جمهوری اسلامی به مذاکرات پیرامون توان پهپادی ایران و حقوق بشر هستیم. اگر شما در این دو موضوع همکاری کردید آن وقت مسئله هستهای ایران با سرعت قابل حلوفصل میباشد.»
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/258015
@ahlghalam