#سوال_شب_هشتم:
☑️
طبق متن زیر سید الشهدا علیه السلام در مورد نماز چه فرمودند؟
☑️جهت بهرمندی از هدایا جواب سوال را هر شب به پیوی زیر ارسال فرمایید.
@Mohammadasgari110
☑️
هر پاسخ صحیح یک امتیاز جهت شرکت در قرعه کشی هشت میلیون تومانی ماه محرم
.....................................................
#نماز_و_امام_حسین
*
اگر قرآن در آغاز بزرگ ترین سوره ی خود (بقره) میفرماید: «الّذین یؤمنون بالغیب و یقیمون الصلوة» و همچنین در کوچک ترین سوره ی خود (کوثر) از نماز سخن به میان میآورد، امام حسین علیه السلام آن را اقامه مینماید. «اَشهد انّک قد اقمت الصلوة»
* اگر قرآن میفرماید: «و ارکعوا مع الراکعین» [۳]، امام حسین علیه السلام نماز را با جماعت آن هم در برابر صفوف دشمن برگزار میکند.
* اگر قرآن نحوه ی اقامه نماز در میدان جنگ را به پیامبرصلی الله علیه وآله آموزش میدهد؛ «و اذا کنتَ فیهم فاقمت لهم الصلوة فلتقم طائفةٌ منهم معک ولیأخذوا اسلحتهم... » ، امام حسین علیه السلام در میدان جنگ نماز را اقامه میفرماید.
* اگر قرآن نماز را به عنوان یک منبع انرژی زای غیبی معرّفی و مؤمنان را امر به استعانت از آن میفرماید: «استعینوا بالصبر و الصلوة» ، امام حسین علیه السلام نیز در بحبوحه ی جنگ و مشکلات آن، از نماز استعانت میجوید.
* اگر قرآن اقامه ی نماز را در اوّل وقت سفارش میفرماید؛ «اقم الصلوة لدلوک الشمس» امام حسین علیه السلام نماز ظهر عاشورا را در اوّل وقت اقامه فرمودند.
* اگر حضرت عیسای مسیح علیه السلام تا زمانی که نفس دارند، مأمور به اقامه نماز شده اند؛ « و اوصانی بالصلوة و الزکوة ما دمت حیّا» امام حسین علیه السلام نیز تا آخرین لحظه همراه نماز است.
* اگر قرآن از کسانی که تجارت، آنها را از نماز غافل نمی سازد، ستایش میکند؛ «رجال لا تلهیهم تجارة و لا بیع عن ذکر اللّه و اقام الصلوة» ، راجع به امام حسین علیه السلام چه باید گفت که حتّی حفظ جان هم او را از نماز غافل نساخت.
* امام حسین علیه السلام نه تنها خود نماز خواند که نمازهای نمازگزاران را نماز کرد. در حدیث میخوانیم: سه چیز موجب قبولی نماز است: حضور قلب، نماز نافله و تربت سیدالشهدا.
* امام حسین علیه السلام به خواهرش زینب علیها السلام میفرماید: در نمازت به من دعا کن.
* نماز باید در جامعه و علنی اقامه شود؛ «اقیموا الصلوة» و امام حسین علیه السلام با آنکه میتوانست در خیمه نماز بخواند و با اینکه نمازش شکسته بود، در مقابل جمعیت نماز بپا داشت.
هنگام اقامه ی نماز در ظهر عاشورا، ۳۰ تیر به سوی حضرت رها شد، یعنی در برابر هر کلمه از حمد و رکوع و سجده تقریبا یک تیر به امام پرتاپ شد.
* به راستی نماز چیست که در عصر تاسوعا هنگامی که به سید الشهداعلیه السلام پیشنهاد حمله میشود، حضرت طی چند نوبت گفتگو جنگ را یک روز به تأخیر میاندازند و میفرمایند: «انّی اُحبّ الصلوة» و نفرمود: میخواهم نماز بخوانم، بلکه فرمود: من نماز را دوست دارم. بسیاری از ما نماز میخوانیم، ولی چقدر نماز را دوست داریم؟
زراره از امام صادق علیه السلام در باره کعبه پرسید: دهها سال است که هرگاه درباره ی حج و کعبه از شما سوال میکنم، پاسخ جدیدی میدهید، علم شما به کجا متّصل است؟ امام فرمودند: آیا میخواهی کعبه ای که هزاران سال قبل از آدم بوده با چند کلمه اسرارش تمام شود.
این در حالی است که کعبه و تمامی اسرار و رموز آن که امام به آن اشاره فرمودند، تنها قبله ی نماز است و قبله، یکی از شرایط نماز!!
----------
@ahlobeit313