⛔️ شاید اگر اهل باج دادن بودیم ...
🔰 مساله غرب، با اسلام و مسلمین، پول است .
🔻 پول داشته باشی، همه چیز درست است...
🔴 چند روز قبل، رییس فیفا در سخنانی تامل برانگیز، همه جوره برای قطر و میزبانی آن سنگ تمام گذاشت. از اینکه قطری ها هرچه گفته اند و عمل کرده اند سخنان ما بوده است تا اینکه حالا اگر کسی سه ساعت مشروب نخورد به جایی برنمیخورد و...شگفت انگیزترین جای سخنان ش آنجایی بود که در حمایت از پروژه های سنگین قطری ها و همدردی با خانواده کارگران کشته شده این پروژه ها،در دفاع از مسلمانان کنایه های بسیار سنگینی به اروپایی ها زد و گفت که اروپایی ها با نگریستن به گذشته و تاریخ ۳۰۰۰ سال خود در می یابند که در جایگاهی نیستند که بتوانند به دیگران درس اخلاق بدهند!
🔻 اینها سخنان یک اروپایی است . یادم می آید که آن زمانی که بحث فشار فیفا بر روی وورد بانوان به ورزشگاه ها مطرح شده بود، عده ای در کشور می گفتند که اینها یک پروتکل های جهانی است که بایستی همه کشورها رعایت کنند و نمی شود در مقابل جریان توسعه ایستاد!!
🔻 خواستم بگویم که ولی با پول می شود انگار حتی رییس فیفا را مسلمان کرد . غربی ها پولکی ند ، حتی حقوق بشرشان هم پولکی ست .
✅ شاید اگر اهل باج دادن بودیم تا الان خیلی از قطعنامه ها را خریده بودیم ...
🔴 این هم از اغتشاشگران شان . مسیح علینژاد پولکی با درآمد سالیانه ۱۲۰ میلیون دلار!!!
#برای_ایران
#لبیک_یا_خامنه_ای
کانال
#احوال_حوزه را دنبال کنید
📌
https://eitaa.com/joinchat/3720216672Cd1fa9b2082
📌https://www.instagram.com/ahvaalehowze