حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای ملکی زید عزه :
نسبت به این رقابت علمی نخبگانی (المپیاد) اگر با محوریت اصول اولیه حوزه و بنیان های مترقی حوزه شکل بگیرد و ثمره اش ایجاد ذوق وشوق و جدّیت در علم، تحقیق و پژوهش و در یک کلمه عشق به تعلّم وتعلیم شود، چیز خوبی است هر راهکار وپیشنهادی که تنظیم شود برای بازگشت به حقایق حوزه که عبارت است از عشق به تعلم وتعلیم و محو شدن در علم و پاک شدن ذهن از هر مقصدی که در ظاهر جلوه دنیوی دارد .
این دعای امام معصوم علیه السلام، در مورد حوزه باید تحقق پیدا کند :" فاجعلنی فانیا فی فنائک" یعنی حوزه ها و طلبه هایی که چیزی سرشان می شود، فانی بودند (ممحّض بودند) فکر و ذهن طلبه ها این نبود که اینده حضورشان در حوزه چه می شود ؟ نماینده مجلس، قاضی یا مدرک معادل و ....
اگر برنامه شما هم بتواند کمکی باشد برای حوزه ، وتبدیل نشود به یک مسابقه در جهت رسیدن به مقامات خاصی که در جامعه اسم و رسم دارد، کار خوبی است.
در نوع آزمون و انتخاب سوالات، بگونه ای سوال طرح شود، که اگر طلبه از روی کتاب هم خواست جواب بدهد ، مانعی نباشد، علم را فراگرفته باشد، لذا المپیاد، یک کار تحقیقی باشد و یک بار علمی داشته باشد که بتواند از کتاب بحث را به بیرون بکشد و در اختیار شما بگذارد و شما از جهت استعداد اصولی و فقهی اورا بسنجید که در چه درجه ای است؟
#مصاحبه
کانال اخبار رقابت علمی نخبگانی (المپیاد)
https://eitaa.com/joinchat/3862560832C9abcc9c837