اعزام تیم آنست شهرستان پیشوا به شهر ری
دو تیم سگهای زنده یاب جمعیت هلالاحمر شهرستان پیشوا به همراه مربیان آنها جهت جستجو و نجات مصدومین حادثه ریزش آوار ساختمان مسکونی به شهر ری اعزام شدند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلالاحمر شهرستان پیشوا:الهه انصاری رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان پیشوا از اعزام دو تیم آنست این شعبه به شهرری در روز ۱۶ مردادماه ۱۴۰۲ خبرداد.
انصاری گفت:ساعت ۹ صبح امروز با اعلام مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان تهران به این شعبه مبنی بر انفجار یک ساختمان چند طبقه در شهر ری محدوده جوانمرد قصاب دو تیم آنست به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود:دراین عملیات ۶ قلاده سگ زنده یاب حضور داشتند که اولین جستجو و نجات را ماکسی و آلنزو سگهای زنده یاب این شعبه انجام دادند و این دو تیم بعد از پایان عملیات جستجو در ساعت ۱۲:۴۵ به شعبه بازگشته و در حالت آماده باش هستند.
گفتنی است علت ریزش این ساختمان انفجار کپسول گاز بوده است .
روابط عمومی جمعیت هلالاحمر شهرستان پیشوا
انتهای پیام۲۰۲۴