🔻خرید سبد ۵۲۳ هزار تومانی، شرط برخورداری از ۲۲۰ هزار تومان یارانه تشویقی دولت
🔹مشاور معاون وزیر تعاون گفت: کسی که سبد کالایی ۵۲۳ هزارتومانی را بخرد ما به التفاوت قیمت آن در سال ۱۴۰۲ که حدود ۲۲۰ هزار تومان است از سوی دولت در قالب اعتبار شارژ شده به حساب تخصیص پیدا می کند.
🔹اضافهشدن دهکهای شش و هفت به طرح کالابرگ الکترونیکی استقبال را از قبل بیشتر کرد. بعد از آن دولت تصمیم گرفت که این کار قویتر پیش برود و سفره مردم تقویت شود.
🔹شخص رئیسجمهور نظر مثبتی نسبت به این موضوع داشتند و آن را دنبال کردند که بهترین مدل برای اجراییشدن این طرح استخراج شود. در نهایت قرار شد به مناسبت دهه فجر نام مدل جدید که مربوط به تخصیص ۲۲۰ هزار تومان اعتبار تشویقی بود را طرح فجرانه بگذارند و آن را اعلام کنند.
🔹این طرح با مدل قبلی چند تفاوت دارد. نخست اینکه اعتبار یارانه آن از ۱۲۰ هزار تومان به ۲۲۰ هزار تومان رسید. در گذشته پیششرطی وجود داشت تحت این عنوان که فرد باید ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را خرید کند تا یارانه تشویقی شامل حال او شود. در طرح فجرانه این پیششرط به طور کامل حذف شد.
#دولت_کار_و_فعالیت