🎥 آدمربایان بیرحم گوش گروگان را بریدند!!
🔹چند آدمربا که از اتباع هستند گوش یک فرد را گروگان گرفتند و گوشش را بریدند.
🔹گروگانگیرها با قطع یک بند از انگشت دست گروگان، سوزاندن نقاطی از بدن وی، تهیه فیلم از این اقدام جنایتکارانه و ارسال به خانواده وی، در صدد باجگیری بودند.
🔹در یک اقدام ضربتی ۶ نفر گروگانگیر که همگی از اتباع خارجی بودند، دستگیر و به همراه آلات مکشوفه اقدام مجرمانهشان، شامل قمه و قداره، تحویل مقام قضایی شدند.
🔹گروگانگیرها با قطع یک بند از انگشت دست گروگان، سوزاندن نقاطی از بدن وی، تهیه فیلم از این اقدام جنایتکارانه و ارسال به خانواده وی، در صدد باج گیری بودند که در یک اقدام ضربتی و با هماهنگی قضایی، همراهی واحد نوپویِ رهایی گروگانِ فراجا و واحد مبارزه با جرایم خشن فاتب،۶ نفر گروگانگیر، که همگی از اتباعِ خارجی بودند، دستگیر و به همراه آلات مکشوفه اقدام مجرمانه شان، شامل قمه و قداره، تحویل مقام قضایی گردید.
#جذاب_ترین_کانال_حوادث_در_ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4132635180Cdcf6253bc1