این 6 واردکننده موبایل:
‼️مسعود ابریشمچی، حسین پاینده، شاهرخ ساسانی، حمیدرضا رحیمی، جعفربهشتی و علیرضا آهوان
شرق نوشت:
🔹شش نفر، پنج شرکت، 33 میلیون یورو ارز دولتی و تلفنهای همراهی که کم پیداست. این خلاصهای از آن نمودار پرپیچوخم زیر است که برای یافتن ارتباطاتش باید اندکی تأمل کرد و تا حدودی حوصله به خرج داد.
🔹دو شرکت ايماهمراه و کاريانهمراه، چهارمين و هفتمين شرکت در فهرست اعلامي وزارت ارتباطات از حيث دريافت بيشترين ارز دولتي در بازه سهماهه بهار سال جاری هستند.
🔹دو شرکتي که به ترتيب 20ميليون و 49هزار و 158 و 13ميليون و 70هزار و 746 يورو ارز دولتي گرفتهاند و از اين مقدار به ترتيب هشتميليونو 720هزارو 801 و هفتميليونو 870هزارو 149 يوروي آن منجر به واردات تلفن همراه (ترخيصي از گمرک) شده است.
🔻واردکنندگان چه کسانی اند؟
🔹شش نفري که شاخصترين چهره ميان آنان محمدمسعود ابريشمچي يکي از اعضاي خاندان مشهور ابريشمچي است. لازم نيست حتما از نزديک با بازار تلفن همراه آشنا باشيد تا احمد ابريشمچي صاحب برند نوکيا در ايران را بشناسيد.
🔹 احمد ابريشمچي، متولد سال 1317 در قم، يکي از ثروتمندترين و البته موفقترين تجار ايراني است که پس از انقلاب از طريق واردات کالاهاي مختلف و البته در رأس آنها گوشيهاي تلفن همراه نوکيا بهسرعت پلههاي ثروت و شهرت را طي کرد.
🔹 او که اغلب با برخي حواشي مانند رابطه نزديکش با برخي مسئولان و ميهمانيهاي مشترکش با آنان در ويلاي شمال کشورش به خروجي رسانهها ميآيد، مدتي است فعاليتهاي خيريهاي انجام ميدهد
🔹 محمدمسعود ابريشمچي اگرچه مانند احمد ابريشمچي واردکننده تلفن همراه است، اما شرکتهايي که تأسيس کرده، واردکننده و فروشنده بزرگ سامسونگ و هوآوي و نه نوکيا هستند.
🔹 بهجز عضويت در خيريه خانواده امام رضای(ع) مهربان، محمدمسعود ابريشمچي، مستقيما در دو شرکت پارسمايکروتل و همراهسرويس خاورميانه و پوششکار تهران عضو هيئتمديره است و در کنار افراد نامآشنايي مانند حميدرضا رحمتي و حسين پاينده و برخي گمنامترها مانند عليرضا آهوان، شاهرخ ساساني و جعفر بهشتي، شبکهاي از صندليهاي مديريتي در پنج شرکت ايماهمراه، کاريانهمراه، همراهسرويس خاورميانه، پارسمايکروتل و پوششکار را در اختيار دارند.
🔹 حسين پاينده که پيش از اين مديرعامل پارسکامتل بوده است، از مؤسسان شرکت پارسسامتل قشم نيز محسوب ميشود که هماکنون مديران ديگري دارد و البته 18 ميليون و 43 هزار و 862 يورو ارز به آن تخصيص يافته و از اين مقدار سه ميليون و 847 هزار و 481 يوروي آن منجر به واردات شده است.
🔻بخوانيد 4200 ؛ بنويسيد 7500
🔹 شرکت پارس مايکروتل يکي از اين شرکتهاست که محمدمسعود ابريشمچي، حسين پاينده، شاهرخ ساساني و حميدرضا رحيمي در هيئت مديره آن حاضر هستند و خود اين شرکت به عنوان شخصيت حقوقي در ارتباط با شرکت ايماهمراه است که 20 ميليون يورو ارز مبادلهاي دريافت کرده است.
🔹 ايماهمراه درکنار ديگر شرکت مشترک ميان اين مديران، يعني همراه سرويس خاورميانه، نمايندگان واردات، فروش و خدمات پس از فروش برند سامسونگ در ايران هستند که فروردين امسال بزرگترين فروشگاه سامسونگ در شمال تهران را افتتاح کردند.
🔹 ردپاي ارتباط بين پارس مايکروتل و ايماهمراه را به جز در ميان مديران مشترکشان، ميتوان در انتهاي سايت فروشگاه مايکروتلپلاس هم ديد، جايي که بسيار کوتاه ذکر شده همه حقوق اين سايت متعلق به شرکت ايماهمراه است.
🔻 2 شرکت، 33 ميليون يورو ارز ، 2 فاکتور، يک آدرس
🔹شرکت ديگري که در اين مجموعه شرکتها خودنمايي ميکند، کاريانهمراه است. اين شرکت بهعنوان شخصيت حقوقي به شرکتهاي ايماهمراه و همراهسرويس مرتبط است؛ با اين تفاوت که ارتباط اين شرکت با ايماهمراه دوطرفه است؛ يعني هم کاريانهمراه عضو هيئتمديره ايماهمراه است و هم ايماهمراه عضو هيئتمديره کاريانهمراه.
🔹نکته جالب، اينجاست که هم شرکت پارس مايکروتل که خود را متعلق به ايماهمراه ميداند و هم شرکت کاريانهمراه،هر دو يک آدرس مشترک دارند. مسئله آنجا آغاز ميشود که ايماهمراه 20ميليون يورو و کاريانهمراه 13ميليون يورو ارزدولتي گرفته باشند وبيش از 15ميليون يوروي آن منجر به واردات نشده باشد. چرا بايد دو شرکت در يک آدرس مشترک ارز دولتي بگيرند؟
🔻 سؤالات بيپاسخ
🔹 بهراستي چرا بايد دو شرکت که در يک آدرس قرار داشته و مديراني مشترک دارند، جداگانه ارز دولتي دريافت کنند ونيمي از آن منجر به واردات نشود؟
🔹 چه تفاوتي بين دوشرکت دوقلوي ايما و کاريانهمراه وجود داردکه هر دوموفق به دريافت ارزدولتي شدهاند؟آيا شرکت پارس مايکروتل با مديريت همين مديران که ارز دولتي دريافت نکرده، اما فروشنده برند وارداتي همين دو شرکت است،خريدار تلفنهاي همراه وارداتي آنها بوده است؟
@akhbarevijeh