«حب الحسین یجمعنا»
سالهاست که ساختار آموزشی در کشورهای بانفوذ سطح جهانی با جذب برگزیدگان(نه الزاما نخبگان) از سراسر جهان شبکه گسترده ای از همکاران خود را در داخل و خارج کشور خود ساخته اند.
امروز «ریشی سوناک» نخست وزیر هندی تبار انگلستان که محصول ساختار آموزشی بریتانیا است همانقدر بدنبال منافع انگلستان است که ملک عبدالله دوم هم که در همان ساختار آموزشی درس خوانده همان منافع را در غرب آسیا در رأس همه منافع از جمله منافع ملی کشور خود اردن قرار میدهد.
شبکه همکار غرب در ایران علی الخصوص در دانشگاههای کشور نیز همواره این مدل آموزشی دانشگاههای غرب را الگوی خود قرار داده و به بهانه اینکه غرب «انسانیت»را بر «ملیت» مقدم میدارد علی الخصوص در سالهای اخیر تعمدا دانشجویان کشور را به مهاجرت به دانشگاههای غربی تشویق کرده اند.
تجربه موفق «جامعه المصطفی» در میان ساختار آموزشی حوزوی ایران نیز در سالهای اخیر نشان داد که پیروزی بسیاری از ملتهای جهان اسلام مانند یمن با هدف ایجاد تمدن نوین اسلامی بدون ساخت شبکه ای از مسلمانانی که احیای تمدن نوین اسلامی اولین هدف شان باشد ، دور از دسترس است.
همگام با حوزه های علمیه زمان آن است که دانشگاههای ممتاز کشور نیز در ساخت این شبکه با جذابیت های آموزشی ویژه خود دانشجویان بیشتر و مستعد تری از سراسر جهان اسلام با هدف تربیت متخصصان تراز تمدن نوین اسلامی جذب کند.
این مهم میتواند از الگوهای کاربردی پیوند «حوزه» و «دانشگاه» نه تنها در ایران بلکه در جهان اسلام باشد.
در آستانه ماه محرم باور کنیم عشق به اهل بیت اجماعی ماندگار خواهد ساخت
عمران علیزاده
۲۷ تیر۱۴۰۲
@almansoor