💢 ابراز خرسندی سران طوایف از واگذاری سکان استانداری سیستان وبلوچستان به سردار کرمی؛
⭕️ کارنامه درخشان "مرد جهاد" منشأ امید برای رفع مشکلات جنوب شرق/ او مردی دغدغه مند، فرهیخته و جهادگر است
👥 سران طوایف استان سیستان و بلوچستان؛
🔺محمد رضا شاهوزهی:
♦️"سردار محمد کرمی" مرد میدان عمل و جهاد و فردی علمی و دانشگاهی است؛ مدیریت جهادی او باعث شد تا شاهد اقدامات بی نظیر در عرصه های محرومیت زدایی، توسعه و آبادانی مناطق محروم خاصتا روستاها باشیم او با درد مردم استان آشناست و ما بسیار امیدواریم که مشکلات رفع و آبادانی در پیش است.
🔺سردار حاج عبدالعزیز مرادزهی:
♦️بر همگان مبرهن است سردار کرمی فردی دلسوز، مومن، انقلابی، آگاه به مسائل روز و دغدغه مند مردم و رفع مشکلات به ویژه محرومیت در استان بوده و هستند، قطعا با حضور وی در قامت استاندار روز به روز شاهد پیشرفت بهتر و امنیت بیشتر خواهیم بود.
🔺سردار محمد اکبر نوتی زهی:
♦️"سردار کرمی" انسانی وارسته، مومن، متدین و جهادی بوده و طی این سالها در بین مردم حضور داشته و با مشکلات آنان آشنایی کامل دارد؛ ما نیز از این پس همچون همیشه همراه و یاور ایشان خواهیم بود تا شاهد رونق و پیشرفت روزافزون این خطه باشیم.
🔺مولوی عبداله حسن زهی، سرطایفه بخش مندوزهی از قبیله براهویی:
♦️برای توسعه استان باید مدیرانی که تخصص کاری و روحیه جهادی برای خدمت به مردم ندارد و کارنامه آنان مشخص است جابجا شوند و جوانانی که دلسوز نظام و انقلاب هستند پای کار باشند، همچنین از نیروهای متخصص و ماهر بکارگیری شود.