🔺واکنش مشاور رهبرانقلاب به بیانیه نشست اجلاس عربی - روسی
👤علیاکبر ولایتی، مشاور رهبر انقلاب:
🔺این اجلاس عربی-روسی در مراکش برگزار شد و بیانیه ای را صادر نمود که دارای اشکالات متعددی است که مهمترین آن دخالت در امور ایران تلقی میگردد که این اقدام را محکوم میکنیم.
🔺کشورهای درگیر در منازعات سیاسی، باید دقت بیشتری در موضع گیریهای خود نسبت به جمهوری اسلامی ایران داشته باشند.
🔺روابط استراتژیک و دوستانه ایران و روسیه به آسانی به دست نیامده است، میبایست منافع دوجانبهای و منطقهای در نظر گرفته شود و در شرایطی که روسیه در شرایط پیچیده بین المللی قرار دارد، بعضی از موضع گیریهای وزارت خارجه روسیه باعث تاسف است.
🔺باید تصریح و تاکید نمایم که جمهوری اسلامی ایران به عنوان صاحب اصلی جزایر سه گانه با دقت تحرکات بدخواهان منافع ملی و منطقهای را رصد نموده و پاسخ لازم را خواهد داد و قطعیت این تعلق با چنین نشستهای سست پایه خدشهدار نخواهد شد.