🔵
#خط_کوفی
🔴 (از کوفه علی ع تا کوفه حسین ع)
🔷
#چکیده جلسه هشتم
📍قیام مردم کوفه برای حمایت از امام حسین ع به علت از دست دادن پشتوانه مردمی به ثمر نرسید.
🚩یزید به پیشنهاد سرجون ، مشاور یهودی اش، کوفه را به دست عبیدالله بن زیاد سپرد، عبیدالله هم با حیله گری خود، فضای شهر کوفه را به نفع خود تغییر داد، او با تبلیغات دروغین دیگری از این قبیل، توانست جوّ شهر کوفه را به نفع خود و به ضرر امام حسین ع تغییر دهد.
📛عبیدالله با کنترل افکار عمومی جامعه، خیزش مردم را با موجی از تهدید و ترعیب مواجه کرد که باعث شد جای جبهه حق و باطل با یکدیگر عوض شود.
❌مردم شهر کوفه که اکثرا از خواص بودند ، محاسبات سیاسی خاص خود را داشتند و با توجه به فضایی که عبیدالله برقرار کرده بود، از قیام خود مأیوس شده و به این نتیجه رسیدند که حمایت از اباعبدالله ع هزینه های زیادی برای آن ها خواهد شد؛ درواقع مردم کوفه به جای آنکه سیاستشان دینی باشد، دینشان سیاسی بود، و به اصطلاح، نان را به نرخ روز می خوردند!
💣 مثال روشن این جریان در جامعه امروز ما، بحث انرژی هسته ای است، دشمنان ما آنقدر در جبهه مخالف حیله گیری کردند و به جامعه ما فشار وارد کردند تا اینکه عده ای در محاسبات خود دچار اشتباه شده و به جای سود و منفعت انرژی هسته ای برای کشور، آن را تماما مایه ی ضرر دانسته و به منظور کسب رضایت دشمنان و به دنبال آن تامین امنیت جامعه(به زعم خودشان)، به دنبال تعطیلی و واگذاری این تکنولوژی بودند.
💡تعریف روشنی از این مردمان در کلام امام حسین ع در مسیر کربلا آمده است، ایشان می فرمایند: مردم بنده دنیا هستند و دین بازیچه ای بر روی زبان آنهاست و هنگامی که به آزمونی گرفتار آیند دینداران اندک اند.
💢 برای مطالعه متن کامل ، به آدرس زیر در کانال مدیا مراجعه فرمایید.
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/Aminikhaah_Media/365
✅
@Aminikhaah