#اسلام_رحمانی
↙️مروجان اسلام رحمانی؛ سيد حسن آقا میری؛ بخش دوم
#حسن_آقامیری در عین تأکید بر آیاتی که در بردارنده مفهوم رحمت است چنان آیات عذاب را نادیده گرفته، به تمسخر میگیرد که گویا اصلا این آیات جزئی از قرآن نیست.
⛔️این گونه برداشت از قرآن می تواند مصداق نؤمن ببعض و نکفر ببعض، باشد. يعني آنچه از آیات الهی که مورد پسندشان است را قبول می کنند و آیات دیگری که مطابق میل شان نیست، نمی پذیرند.
〽️قرآن این نوع گزینش و قرائت را مردود می داند و درباره کسانی که برداشت گزینشی از قرآن دارند، می گوید:
أَفَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْکِتَابِ وَتَکْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَمَا جَزَاءُ مَن یَفْعَلُ ذَلِکَ مِنکُمْ إِلَّا خِزْیٌ فِی الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَیَوْمَ الْقِیَامَةِ یُرَدُّونَ إِلَى أَشَدِّ الْعَذَابِ وَمَا اللَّـهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ (بقره: ٨٥)
آيا به بعضى از دستورات كتاب آسمانى ايمان مىآوريد وبه برخى ديگر كافر مىشويد؟ پس جزاى هر كس از شما كه اين عمل را انجام دهد، جز رسوايى در اين جهان، چيزى نخواهد بود و روز قيامت به سختترين عذاب بازبرده شوند و خداوند از آنچه انجام مىدهيد، غافل نيست.
#حجاب #امام_زمان #زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار #لبیک_یا_خامنه_ای
~~~~~~~~~~~~~~
✳️
#قرارگاه_فرهنگی_عمار
🆔
@ammar_enghlab